0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Velika promena u stručnom štabu reprezentacije, stiže trener iz Zvezde!

Objavljeno: 02.09.18 u 21:27

Rešenje je brzo pronađeno pošto je Ksanti ‘podigao rampu’, a sutra sledi okupljanje igrača za mečeve sa Litvanijom i Rumunijom.

Reprezentativci Srbije sutra se okupljaju u svojoj bazi u Staroj Pazovi prvi put posle Svetskog prvenstva u Rusiji, a pored niz promena na spisku selektora Mladena Krstajića postoji i promena u stručnom štabu.

Posle ‘podizanje rampe’ od strane Ksantija Milanu Rastavcu, kako saznaje HotSport novi saradnik je Bratislav Živković. Ostali su Milan Obradović i Ljubiša Ranković, a za rad sa golmanima zaduzen je Nemanja Jovšić.

Živković je aktuelni trener omladinaca Crvene zvezde, ali je dobio dozvolu iz Ljutice Bogdana da može da ispunjava zadatke sa Orlovima. Pored Krstajića svakako da je dolasku novog člana kumovao i novi sportski direktor Darko Kovačević, koji je sa popularnim Žiletom nosio crveno-beli dres na „Marakani“.

Tokom trenerske karijere Živković je kao pomoćnik radio u Zvezdi i Lirsu, a zatim je predvodio Voždovac i Radnik iz Surdulice.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter