3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RASTANAK SE PRIMAKAO: Sejduba Suma sve bliži odlasku

Objavljeno: 01.09.18 u 09:35

Iako je propao dogovor oko pozajmice sa Ejsbergom iz Danske, dva kluba sa Bliskog istoka žele da se pojačaju reprezentativcem Gvineje.

Prelazni rok je završen u ponoć, a Sejduba Suma je još uvek (zvanično) fudbaler Partizana.

Ipak, kraj u većini evropskih liga ne znači da će najskuplje pojačanje u istoriji Partizana još dugo ostati među crno-belima, pošto će, kako HotSport saznaje, klub na sve načine probati da ga proda. Propao je pokušaj dogovora sa Ejbergom jer Danci nisu finansijski mogli da plaćaju vezistu do kraja juna 2019. godine, ali se rešenje nazire u Izraelu, gde prelazni rok traje do 17. septembra. 

Reprezentativac Gvineje bi trebalo da bude poslat na Bliski istok, a ranije su spominjani Saudijska Arabija i Dubai, gde je već imao epizodu pre dolaska u Slovan iz Bratislave.

Hapoel Ber Ševa i Makabi iz Haife su zainteresovani za igrača, a naredne nedelje verovatno sledi završni čin. Suma, na kog Zoran Mirković više ne računa, bi u Izrael trebalo da ode kao pozajmljen igrač uz opciju otkupa. 

 

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter