3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE MARIN: Prvo porukom, a zatim i fotografijom bacio zvezdaše u trans (FOTO)

Objavljeno: 01.09.18 u 09:56

Marko Marin je u smiraj prelaznog roka stigao iz Olimpijakosa u Crvenu zvezdu, a sjajno krilo potpisalo je trogodišnji ugovor sa crveno-belima.

Poznat kao veliki navijač Crvene zvezde, bivši reprezentativac Nemačke i nada Čelsija iskoristila je priliku da preko Instagrama pošalje poruku navijačima Crvene zvezde. Kratku, ali za navijače crveno-belih bez ikakve dileme dugo čekanu i slatku:

Vidimo se na Marakani, napisao je Marin uz sliku kojom su mu na zvaničnom sajtu Zvezde poželeli dobrodošlicu, što su navijači dočekali sa oduševljenjem.

 

A post shared by Marko Marin (@markomarin11) on

Nedugo potom, na svoj Instagram „story“ okačio je fotografiju sa Dragoslavom Stepanovićem, nekadašnjim desnim bekom Crvene zvezde a potom legendarnim trenerom Ajntrahta iz Frankfurta, na kojoj je kao dečak obučen u Zvezdinu opremu.

FOTO: Instagram/Marko Marin

 

0
0

3 Komentara

  1. Ja ne znam jel su ovde ljudi toliko zlobni da od svoje zlobe i besa ne vide ocito ili u stvari ne zele da vide. Covek je lepo stavio svoju sliku kad je imao deset god u komplet opremi Zvezde,ako to nije nekom dokaz o da je taj ocajno frustrirana budala..Hejteri odjebite u svoje dvorište vec jednom a nas pustite da se borimo sa onima gde nam je i mesto oduvek u drustvu najboljih….

    0
    0
    Odgovori
  2. Sad kad smo dosli gde nam je mesto, sad ce svi da budu zvezdasi. Marin nije hteo da dodje pre dva meseca i ako smo ga trazili, a sad odjednom hoce?
    Al nema veze, sta da se radi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter