1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VREME CURI: Evo koji je Zvezdin plan za dovođenje napadača za Evropu

Objavljeno: 31.08.18 u 10:54

Dugo se čeka da crveno-beli pronađu adekvatno rešenje na poziciji napadača za nastavak igranja u Evropi.

Klubovi su načelan dogovor postigli, a ostaje da se razmene ugovori ili pređe na opciju dva za napadača.

Vreme polako curi i došao je poslednji dan prelaznog roka u kojem se očekuje da Crvena zvezda konačno dovede novog napadača. Posle popuštanja Đangsua za Ričmonda Boaćija crveno-beli su ispunili uslove Kineza i posao u narednih nekoliko časova treba da bude završen. Pozajmica sa pravom otkupa ili neki novi angažman dve strane je stvar posla mada mora da se bude brz i efikasan zbog vremenske razlike i činjenice da do večeras u 23.59 časova mora da se stavi tačka.

FOTO: FK Crvena zvezda

Kako HotSport saznaje postoji i druga opcija i dogovor sa Đovanijem Sijom iz Monoeljea mada su prethidnih dana ponuđena još dva igrača posle plasmana u Ligu šampiona. Golgeter je potreban na tri fronta, a prvi na listi je povratak Boaćija i čitava misija traje već skoro mesec i po dana, pa u Ljutice Bogdana veruju da će uspeti da ponovo sarađuju sa ljubimcem ‘delija’.

(VIDEO:YouTube/ADSTYLES)

0
0

1 Komentara

  1. da li je neko razmisljao o Jackson Martínez u kini slabo igra a bio je odlican u Portu.sada je u b ekipi ne racunju na njega

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter