13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠLAG NA TORTI ZVEZDINOG LETA IZ SNOVA: Stigla zamena za Radonjića, Zvezda dovela Marina? (VIDEO)

Objavljeno: 31.08.18 u 23:17

Prelazni rok se bliži kraju, a čelnici Crvene zvezde su, nakon povratka Ričmonda Boaćija,  te potpisa bivšeg kapitena mlade reprezentacije Srbije, završili još jedan veliki posao, kako je HotSport već ranije i najavio.

Nakon potpisa napadača iz Gane na Marakanu je, po svemu sudeći, stiglo i levo krilo, i to u liku Marka Marina, doskorašnjeg fudbalera Olimpijakosa. Ovaj sjajni dribler nastupao je u karijeri za Borusiju Menhengladbah, Verder, Čelsi, potom kao pozajmljen fudbaler za Sevilju, Fiorentinu, Anderleht, Trabzon, odakle je stigao u Pirej.

Kako naš portal saznaje, dva kluba su postigla dogovor, kao i Marin i Crvena zvezda, ali se čeka i zvanična papirologija kako bi prelazak iz Pireja u Beograd bio ozvaničen. Ugovor bi trebalo da bude potpisan na tri godine, dok će Zvezda Olimpijakosu, prema našim informacijama, za Marina platiti više od dva miliona evra, dok će bivši reprezentativac Nemačke imati platu oko milion evra godišnje!

Marin na Marakanu stiže kao zamena za Nemanju Radonjića.

(Youtube/GF Productions)

Marin je svojevremeno bio velika nada Čelsija uz današnjeg superstara „plavaca“ Edena Azara, ali nije uspeo da se izbori za bitniju ulogu. Već nekoliko meseci spominje se kao potencijalno pojačanje Zvezde, ali su se kockice „poklopile“ tek poslednjeg dana prelaznog roka u Srbiji.

Za reprezentaciju Nemačke odigrao je 16 mečeva, od čega je posebno interesantan onaj protiv selekcije Srbije 2010. godine u Južnoj Africi, kada je naša selekcija sa 1:0 savladala „pancere“. Takođe, u dresu Olimpijakosa igrao je sa Benom.

Na tragu informacije – Mirko Marković, Darko Noveski

0
0

13 Komentara

  1. Ahahaha, pa vama bre verovatno ni Mesi i Ronaldo nebi pomogli pred onim što vas čeka uskoro, a spremajte se za seriju RAZOČARENJA, pozdravčić

    0
    0
    Odgovori
  2. Nece on nidje,jedino ako deda saban ne vrati unuceta u partizai….beda od ljudi,mali adzic za dedu mesi,malo sutra…Dedaaaaaa sabaneeeeee

    0
    0
    Odgovori
  3. Partizan posto je prodao Ozegovica i Sumu da proda odmah i Gomesa i Zakarica da slucajno ne daju gol Zvezdi u derbiiju….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter