3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAZOČARAO NAVIJAČE: Evo šta Terzić kaže o dolasku Krkića

Objavljeno: 31.08.18 u 13:18

Danas je kao grom iz vedra neba odjeknula vest da crveno-beli žele nekadašnjeg igrača Barselone.

Postojalo je kontakata sa obe strane, ali do transfera kako sada stvari stoje ipak neće doći.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da je Bojan Krkić ponuđen Zvezdi, ali da on u ovom trenutku nije opcija za šampiona Srbije.

– Bojan Krkić nam je ponuđen od jedne menadžerske agencije, ali smo procenili da u ovom trenutku nije za nas. Ne dolazi u Crvenu zvezdu, rekao je Terzić u izjavi za Kurir.

Kako stvari stoje prva opcija kluba ostaje povratak Ričmonda Boaćija na Marakanu iz Kine, kao rešenje u špicu napada za Ligu šampiona.

0
0

3 Komentara

  1. Ja nisam razocaran vec srecan jer on nije neki igrac samo su ga novine i menadzeri naduvali a on prosecan igrac imamo boljih od njega

    0
    0
    Odgovori
  2. Dovedite Marina na levu stranu i to je to. Nema potrebe bacati novac na neka druga pojacanja sad kada vidimo protiv kakvih ekipa igramo. U zimskom prelaznom roku treba uloziti u tim kako bi imali pola godine da se adaptiraju igraci i kompaktnim timom docekati nove kvalifikacije, za ligu sampiona naravno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter