21
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODGOVOR IZ PARTIZANA: Vazura čestitao Ligu šampiona, pa javno prozvao Zvezdu i njene igrače!

Objavljeno: 31.08.18 u 15:04

Generalni direktor Partizana želeo je da pokaže dostojanstvo, ali nije uspeo da ostane imun na ponašanje pojedinih igrača Crvene zvezde.

Navodno, igrači srpskog prvaka (Vujadin Savić, Filip Stojković i Marko Gobeljić) su nakon 2:2 u Salcburgu i ulaska u Ligu šampiona pevali pogrdne pesme kojima su vređali Partizan i njegove navijače.

Miloš Vazura je želeo da ljudski čestita crveno-belima na istorijskom uspehu, što je i učinio, ali je ipak provukao da se u Humskoj mnogo razlikuju od rivala iz Ljutice Bogdana.

– Nisam video taj snimak, međutim, na gluposti ne reagujem. Što se tiče Partizana, želimo Zvezdi svu sreću, čestitamo na ulasku u Ligu šampiona – rekao je Vazura, a zatim nastavio u nešto oštrijem tonu:

– A, to je njihovo ponašanje, njhov način. Ništa novo nisam očekivao. Imali smo i na derbiju jednu situaciju. Oni se prepoznaju po tome. Iz Partizana mogu samo da dobiju čestitke i želje da što dalje doguraju u Ligi šampiona. Mi smo malo drugačiji klub. Razlikujemo se od njih. I od rukovodstva, naravno. Zvanično ćemo im čestitati – najavio je Partizanov generalni direktor.

Ipak nema mira među ‘večitim’ rivalima’…

0
0

21 Komentara

  1. GroBARI,nama je zao sto kompleksici udaraju po ušima,al Zvezda je u LS,a Partizan gdje on! Obicni ste livadici! Surdulica je za vas Pariz,Napulj,Liverpool!

    0
    0
    Odgovori
  2. „Nisam video taj snimak,međutim,…“ Neko od tvojih komplexasa je izmislio i tebi je to ok,isto kao sto su mnoge stvari koje nebi smele „vama“ ok,placite,kukajte…ali vi evropu niste zasluzili! Treba da se bavite sobom i da igrate fudbal,samo tako cete u fudbalu nesto uraditi,izgovore i komplexe ostavite po strani!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Колико пута су играчи партизана,чак и један тренер певали погрдне песме на рачун Звезде

    0
    0
    Odgovori
    • E moj Pedja, ja imam 63 godine i dobro se secam sta su radili generali u vremeSFRJugoslavije1 Secam se jedne utakmice u ljubljani protiv olimpije, pobedili ste sa 1 – 0 i tako ste osvojili tizulu ne znam tacno posle koliko godina ali se to moze proveriti! Takodje se secam i jednog kupa posle mozda i 10 godina! Pa se secam jedne lepe pesmice koja kaze, druga ligo siri svoje grane i prihvati mlade partizane Tada je partizan trebao da ispadne, ali tu su vasi vrli generali i naredise mislim (Mislim da je bio radnicki iz Nisa) da dodju sa drugim timom i partizanpobedi sa 4 – 2 i tako se spasi ispadanja. Pa se secam devedesetih kada je Mirko Marijanovic( generalni direktor Progesa) koloko je ssudija sudilo u korist partizana, seti se Sajbera kada je proglasio neregularno prvenstvo i uzeo vam titulu, Kada god je zvezda dala gol i partizan je odmah dao gol, cak se i vasa legenda Momcilo Vukotic smejaao i sprdao kako su se igraci i golman protivnickog tima sklanjali i bezali od lopte, pa se secam sta su radili oni zuti iz zutog preduzeca (dosmanlije)na celu sa miskovicem samo da uniste zvezdu i da ne pricamdalje. Hocu reci prvo pogledaj sta ste vi u sprezi sa vlastima radili u fudbalu i kosarci, a i u vaterpolu posebno! Uzurpirali ste bazen i niste dozvolili zvezdi da trenira.Ima jos puno da se prica ali i ovo je dosta.Pozdrav.

      0
      0
      Odgovori
      • E moj Duki.Ja imam 60 godina pa se secam sta je Bugarcic i UDBA radila.Objasni kako to da je zvezda u to vreme imala toliko vise titula od Partizana ako je sve bilo kako ti kazes.A tek kada as je vodio Milnanic.Seti se Sajbera koji je uzeo titulu Partizanu pa dao zbezdi. Delimicno si i ti u pravu ali m ogo gledas jednostrano Pa ko vam je napravio stadion a obamo se busate za Partizanov itd…..

        0
        0
        Odgovori
        • Tebi je starost zatupila mozak izgleda pa pitas ..da ti neko OBJASNI kako je Zvezda u to vrijeme imala vise titula od Partizana haha stvarno si ti i bolestan i umisljen pa i vrabac na grani zna da je Zvezda bolji tim od tvog malog partizana sta se tu ima objasnjavati uprvenstvu bevse ux ju drzave da niste imali podrsku vojske i generala poput Tudjmana i ostalih ne bi osvojili ni jednu titulu… bez tih generala koji su vas uvijek gurali niste niko i nista dokaz tomu je da i dan danas nemate svoju kuci i igrate na stadionu Srpske vojske postanari ste bruko i dan danas…

          0
          0
    • On govori za svoje vreme i mandat, mada BiH ga oterao motkom i njega i ostale…. ..a vi bas ste jade jer niste u stanju nigde bez abnormalnog guranja države i njihovog novca…..rdje ste zadnje, jer živite na uništavanju drugih, kkp fkp vkp….najviše novca u fudbalu (10 prema 1 reče av javno) a totalno neprirodno za KK i VK…..za nas je ovo kao za Barsu doba Franka, al proći će i ovo urnisanje i iživljavanje koje mislim da nije nigde zabeleženo…….ovo što se radi nije normalno tj bolesno je…..tek će se videti kakvo su zlo u godinama nakon njih

      0
      0
      Odgovori
    • Ne navujam ni za jedan od ovih klubova,aki brate vise smarate sa zvezdom.Micitw vise ove sto sire mrznju.Po cemu je jedan zvezdas veci od istalih navijaca.Idioti jedni ne sirite nrznju medju decom.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter