3
Domaći fudbal

Richmond Boakye UEFA Europa League football match between Crvena Zvezda and Koln in Belgrade, Serbia on December 7. 2017. Pedja Milosavljevic / STARSPORT

DILEME VIŠE NEMA: Potvrđeno pisanje HotSporta – Ričmond Boaći je novi igrač Crvene zvezde!

Objavljeno: 31.08.18 u 18:58

Ričmond Boaći se vraća u Crvenu zvezdu!

Nakon pregovora koji su trajali više od mesec dana, a kako je HotSport još tada najavio, Ričmond Boaći se vraća u klub iz kog je u februaru ove godine otišao u kineski Đangsu Suning.

Napadač iz Gane je od 2016. do 2018. bio udarna igla crveno-belih, pa nema sumnje da će i u Ligi šampiona, ali i u domaćem šampionatu Boaći Zvezdi biti od ogromne koristi Vladanu Milojeviću i ostatku tima.

On u Zvezdu stiže na jednogodišnju pozajmicu, uz opciju otkupa ugovora nakon njenog isteka.

Na tragu informacije – Mirko Marković

0
0

3 Komentara

  1. Ovo je atomska glupost ovog nedoraslog rukovodstva! Zvezda u LŠ, a oni dovode igrače za Prvu ligu Srbije, kao Ben Muameda, Ebesilia, Kafua i sada Boaćija, rezervu iz Kine, koji je u grupnoj fazi LE, na proleće, postigao čak jedan (1) gol! Imali ovo veze s mozgom?! Taj samo može dati gol iz penala u SLS! On će u ČLŠ biti na nivou svojih igara iz Kine, znači neprimetan!

    0
    0
    Odgovori
  2. Јел исто тако као што је био и пре месец дана кад сте исто тако рекли!? Док не видим не верујем!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter