2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVANIČNO: Nemanja Radonjić u Olimpiku iz Marseja (FOTO)

Objavljeno: 30.08.18 u 16:27

Dan nakon najvećeg uspeha u karijeri, Nemanja Radonjić je ostvario novi – zvanično je postao fudbaler Olimpika iz Marseja.

Sinoć je ostvaren veliki trijumf, pa se slavilo do duboko u noć, a jutros je Nemanja Radonjić krenuo put Marseja, jer je ozvaničen njegov transfer u Olimpik.

Olimpik je izdao saopštenje u kom se navodi da je Radonjić definitivno njihov igrač i sada se još samo čeka promocija za javnost, koja je zakazana za petak ujutru.

Osim srpskog brzonogog igrača, u poznatu francusku luku već su stigli Kevin Strotman, Duje Ćaleta-Car i Džordan Amavi.

 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

2 Komentara

  1. Bojim se da je ovo kraj njegove karijere jer je već u zadnjim utakmicama pokazivao da je mentalno nezreo i više je smetao nego što je igrao kako treba a to na zapadu ne trpe.

    0
    0
    Odgovori
    • Мислим да гријешиш. Отежавајућа околностн је свакако што је у паду форме (ако знаш шта је то), највјероватније ради учешћа на СП и непроласка класичних припрема за полусезону (то је случај и са Гобељићем очигледно)!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter