0
Evrokupovi

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

VUJADIN SAVIĆ: Srpski inat nas je odveo u Ligu šampiona, a proradio je nakon gaženja Pongračića

Objavljeno: 30.08.18 u 09:42

Iako je mogao da ispadne tragičar zbog penala koji je skrivio protiv Salcburga, kapiten Zvezde je sa nekoliko odličnih reakcija uspeo da se iskupi.

Od sinoć je šampion Srbije učesnik Lige šampiona.

Zvezda je preko Salcburga uspela da se po prvi put u ovom formatu domogne najkvalitetnijek klupskog evropskog takmičenja.

– Presrećan sam kao što su i svi moji saigrači i navijači, ovo rečima ne može da se opiše. Napravili smo veliki uspeh, prve godine Liga Evrope, druge Liga šampiona. Mislim da ni prošlo leto niko nije očekivao da ćemo igrati Evropu preko jeseni, a pogotovo sada da ćemo ući u Ligu šampiona. Ostvarilo nam se to, hvala navijačima koji su bili uz nas u ovako velikom broju, imali smo domaći teren ovde, počeo je Vujadin Savić, a zatim dodao:

– Ušli smo u meč bojažljivo, branili se, pa su nas zbog toga kaznili. Očekivao sam da će biti povratna kod prvog gola Salcburga, ali je u stvari otišla lopta meni iza leđa tako da je to moj gol… Mada to više nije ni bitno, koga to još zanima, najbitnije je da smo prošli. Čim smo pokazali malo više hrabrosti u drugom poluvremenu, došli smo do izjednačenja. Sutra je žreb, pa ćemo videti koga ćemo izvući.

Kapiten Zvezde naglašava da je bitan momenat i namerno gaženje Milana Pavkova od strane Marian Pongračića prilikom rezultata 2:0 i koškanje koje je nastalo nakon toga.

– Taj naš srpski inat je prelomio, ušli smo bojažljivo jer je bio veliki ulog, pokušali smo da se branimo iako nije baš takav dogovor bio u svlačionici. Ali posle onog gaženja Marina Pongračića proradio je inat. Čim smo počeli da igramo, došlo je do izjednačenja.

Sa Red Bul arene: Strahinja Nikolić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter