0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

BORJAN NAKON POBEDE: Hvala Cicanu, njegova dvostruka igra dala nam je motivaciju da ih pobedimo

Objavljeno: 30.08.18 u 00:53

Jedan od ključnih faktora za dobar rezultat u Evropi Crvene zvezde ove i prošle sezone bio je golman Milan Borjan.

Na startu meča imao je jedno pogrešno izletanje, ali nakon toga bio je na svom nivou.

Nakon utakmice on se ironično zahvalio Cicanu Stankoviću, golmanu Salcburga na izjavama koje je davao.

– Želim da se zahvalim njihovom golmanu Cicanu, kad je bio u Beogradu pričao je kako smo dobro igrali, a kad se vratio u Austriju pričao je drugu priču, ali evo mi smo prošli dalje a oni su otišli u Evropu, tako da želim da mu se zahvalim na tim izjavama jer nam je to dalo još veću motivaciju da ih pobedimo, počinje priču Borjan.

Zadovoljan je igrom svog tima reprezentativni golman Kanade.

– Što se utakmice tiče odigrali smo fenomenalno. Prvih 45 minuta smo se branili, primili smo taj drugi gol na početku drugog poluvremena, ali izdigli smo se iznad toga, pokazali karakter, izjednačili, a potom uspeli da održimo rezultat i na kraju prošli dalje, kaže on.

Golman crveno-belih smatra da je ovo uspeh čitavog tima.

– Cela ekipa je odigrala odlično. Nema tu pojedinačnog uspeha, mi smo jedan veliki tim, ginemo jedan za drugog, kao što je mene Vujadin u prvih pet minuta spasao kada sam izleteo. Ako ovako nastavimo ne plašimo se nikoga, rekao je on.

Nisu se još slegli utisci nakon velikog uspeha.

– Nisam još svestan koliki je ovo uspeh. Trenutno me boli glava, pa se nadam da će sutra sve doći na svoje mesto, poručio je Borjan.

Golman Zvezde smatra da nije bilo pada u igri i da su to bile taktičke zamisli.

– Nismo potonuli, brzo smo se vratili i uradili odličan odličan posao. Jesmo se branili prvih 50 minuta, ali kad smo krenuli da igramo sve je bilo bolje.

Nema posebnih želja kada su u pitanju rivali u grupi.

– Nemamo želje za žreb, ko god da dođe mi ćemo se boriti, samouvereno je zaključio golman učesnia grupne faze Lige šampiona.

Iz Salcburga: Strahinja Nikolić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter