0
ATP

SPORT NA TV: Samo jedna televizija prenosi istorijski meč Crvene zvezde

Objavljeno: 29.08.18 u 08:50

Evo gde će ljubitelji fudbala u Srbiji moći da gledaju revanš meč plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona između Salcburga i Crvene zvezde.

Tenis, pa fudbal u večernjim satima. Tako će izgledati današnji sportski program, kada se radi o direktnim prenosima. Što se tiče tenisa, na Eurosportu ćemo gledati Aleksandru Krunić u meču drugog kola US opena protiv Kirsten Flipkens i one će otvoriti dnevni program od 17 sati.

Nešto kasnije, od 20:30h, Dušan Lajović će igrati svoj susret, a protivnik će mu biti Britanac Kamerun Nori. Takođe bi prenos trebalo da bude na jednom od dva kanala Eurosporta.

A onda poslastica dana. Srpski šampion Crvena zvezda boriće se za ulazak u Ligu šampiona, svoju prvu u istoriji, a za to je potrebno da, posle beogradskih 0:0, pobede Salcburg ili remiziraju sa golovima, a ko zna, možda odluka padne i posle produžetaka ili penala.

U svakom slučaju, veliki broj ljubitelja sporta biće večeras od 21 sat uz prvi program Radio televizije Srbije.

U istom terminu sastaće se u Solunu PAOK i Benfika (TV ArenaSport 1) i u Ajndhovenu PSV i BATE Borisov (TV ArenaSport 3)

Sportski program za sredu, 29. avgust:

17.00 US open: Aleksandra Krunić – Kirsten Flipkens (Eurosport)
20.30 US open: Kamerun Nori – Dušan Lajović (Eurosport)
21.00 Plej-of za LŠ: Salcburg – Crvena zvezda (RTS 1)
21.00 Plej-of za LŠ: PAOK – Benfika (TV ArenaSport 1)
21.00 Plej-of za LŠ: PSV – BATE Borisov (TV ArenaSport 3)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter