1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Verovatno poslednja utakmica, Partizan ostaje bez golmana!

Objavljeno: 28.08.18 u 20:19

Gostovanje u Šapcu je vrlo verovatno poslednji meč 28-godišnjeg čuvara mreže.

Kako HotSport saznaje, Filip Kljajić je na pragu dogovora sa poljskom Koronom.

U finišu prelaznog roka sklapaju se transferi širom Evrope, a pred inostranim angažmanom je i Filip Kljajić. Golman Partizana je na korak od napuštanja Humske i selidbe u Poljsku. Do potpisa ugovora sa prvoligašem Koronom čuvara mreže dele sitni detalji, koje ugovara njegov menadžer Ivica Pavlović.

Klub iz Kelčea je pomno pratio momka koji je od januara imao inostranu epizodu u Plataniasu sa Krita. Posle isteka pozajmice vratio se u tabor crno-belih i na nekoliko utakmica šampionata uključujući i poslednji protiv Mačve u Šapcu zamenio je Vladimira Stojkovića. Ipak, provereni golman je pred novim izazovom i cilj mu je da bude standardan u Poljskoj.

FOTO: STARSPORT

Od 2014. godine, kada je stigao iz Rada u Partizan Kljajić je upisao 46 zvaničnih mečeva i osvojio nekoliko trofeja, a branio je još boje Metalca, Telepotika, Šumadije iz Jagnjila i Žarkova.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter