20
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAJBOLJI MOGUĆI UGAO POKAZUJE: Rešena dilema da li je Partizan dao gol iz ofsajda (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.18 u 18:01

Mnogo bure podigao je izjednačujući pogodak Partizana protiv Mačve iz Šapca, a danas se na društvenoj mreži Jutjub pojavio snimak sa tribine koji možda i najbolje rešava misteriju – da li je ofsajda bilo?

Kako većina stadiona u Srbiji nema mesta za kamere za ofsajd, situacija poput gola Nemanje Nikolića neretko ume da izazove izuzetno burnu diskusiju, koja bi veoma lako mogla da bude izbegnuta. 

No, s obzirom na to da je malo verovatno da će se situacija popraviti u bliskoj budućnosti, jedina preostala opcija jesu video snimci koje navijači kače na društvene mreže, a čiji autori su oni sami. Upravo jedan takav nam pruža verovatno najbolji uvid u celu situaciju. 

(Youtube/ Nikola Ivkovic)

S obzirom na to da se Nikolić u momentu centaršuta nalazio u liniji sa defanzivcima Mačve, ofsajda nije bilo.

0
0

20 Komentara

  1. Cigani ako vam smeta ofsajd koji ljudsko oko ne vidi. Dopustite da se uvede var a ne da pricate kako povecava sudijske greske!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ofsajd sigurno nije, a ni penal za Macvu. Sudija je tokom cele utakmice svirao za domacine. A sto se tice zvezde, njima otvoreno treneri protivnickih ekipa kazu da mogu da igraju sa drugim timom jer ce im se oni skloniti. I tako je bilo na svakoj utakmici do sada. Lalatovic nije uopste hteo ni da sedi na klupi Radnickog koga je zvezda dobila iz potpuno neregularnih golova. No zxvezdana i njen „Teleoptik“ Radnicki mogu da rade sta hoce samo nece dokle hoce.

    0
    0
    Odgovori
  3. Najbolje se vidi po liniji sesnaesterca, gledajte koliko je udaljen igrac koji centrira, a koliko igrac koji daje gol. Ovo je ofsajd. Greske se desavaju, nema sta, samo sto je ovde sudija imao dobar polozaj, a vazi za jednog od boljih sudija u ligi, e to je problem. Kakvi su onda ostali…

    0
    0
    Odgovori
  4. A koliko je zvezda dala neregularnih golova uz pomoć sudija, da se zbroje možda bi im par titula nestalo, oni su živa smejurija JSL još od one sa ofk-om i gola iz golauta Partizanu, selite to bre u beogradsku zonu da ne naprave veću bruku.

    0
    0
    Odgovori
  5. Opsajd ko vrata.Zaustaviš video na 0:53 i vidiš da je bjeli igrač tik ispred Mačvanskog,a još kamera nije u liniji nego iza.Jašta.Samo namještajte!

    0
    0
    Odgovori
  6. Koliko ,,poštenih” cigana na vestima da komentarišu da li je nešto regularno kada je Partizan u pitanju!!! Strašno… koliko malih ljudi đake sebi za pravo da komentarišu( tastatura jajare)!!!

    0
    0
    Odgovori
  7. Ovo je ofsajd! Kada bi se kamera pomerila 3-4m levo, videli bi jasno da je beli igrac u ofsajdu pola metra. Nema dileme. Mada ako gledate liniju od desne korner zastavice, niko nikada onda nije u ofsajdu 😀

    0
    0
    Odgovori
  8. Kava linija rodjaci? Pa u liniji je ako se posmatra iz pogleda ovog na tribini koji je par metara iza igraca. Linija moze da se pravi samo ako je pod pravim uglom

    0
    0
    Odgovori
    • Aloo vidiš ti liniju peterca????. Nema ofsajda, kome vi pricate jade jedne…..pa da ne govorimo o greskama u vašu korist očiglednim…..ko se iole razume u fudbal i pogleda vas meč, pa tokom celog meča se navlači za vas, na sitnijim faulovima gde se osvaja prostor, pola lige se ne bori bre protiv vas…..partizan sada nema kvalitet, al to je naš problem, al kako vas nije sramota da sa svim greškama u vašu korist, sa sipanjem iz drzavne kase na razne načine vama, vi ista komentarišete…….imali ste 50 milki duga za FK 18 za KK sta je sad sa VK…..alo te gebelsovske metode ostavite za nekog drugog samoproklamovani najveći Srbi što vam reklama Idea leprša na dresevima…….

      0
      0
      Odgovori
      • kakva linije peterca? Prav ugao aut-linije i linije pravca najbližeg igrača golu. Tu je morao biti postavljen i pomoćni sudija, a ti gledaš iz perspektive ove telefonske kamere metar ipo unazad od pravog mesta!!! Pa još pominješ liniju peterca… O Bože ko sve komentariše!!!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter