0
Evropske lige

PRIMERA: Grizman spasio Atletiko, a Barselonu VAR u 93. minutu

Objavljeno: 26.08.18 u 00:45

U poslednja dva meča današnjeg dana u Primeri videli smo samo dva gola, ali i mnogo uzbuđenja.

Barselona je ove večeri zatvorila buran dan i to na, verovatno, najburniji način. Najpre valja istaći da je teren u Valjadolidu bio katastrofalan, iako je pre tri dana postavljena nova trava, ona se očigledno nije ‘primila’ i bilo je velikih problema da se kontroliše lopta.

Zato u prvom poluvremenu nije bilo puno uzbuđenja, ali smo početkom drugog, tačnije u 57. minutu videli prvi i jedini gol na susretu.

Luis Suarez je poslao dugu loptu na desnu stranu, Serđi Roberto je vratio loptu u kazneni prostor i pronašao usamljenog Osmana Dembelea koji je zatresao mrežu Valjadolida.

Mesi na ovom terenu nije bio prepoznatljiv i kako je meč odmicao, domaćin je više stiskao Barsu, a u 93. minutu i postigao gol preko rezerviste Keka, ali je u jeku slavlja VAR zaustavio publiku, da bi sudija nakon intervencije pokazao da od gola nema ništa. Opravdano.

Pre ovo meča igrao se susret na ‘Vanda Metropolitano’ stadionu u Madridu, gde su uoči susreta protiv Rajo Valjekana, Francuzi iz redova Atletiko Madrida doneli pehar šampiona sveta pred navijače.

Nosio ga je Antoan Grizman, koji je kasnije, u 63. minutu postigao i jedini gol na meču. Loptu mu je posle kornera spustio na nogu Stefan Savić i to je rešilo pitanje pobednika.

Primera, 2. kolo:

Petak

Hetafe – Eibar 2:0 (1:0)
(Anhel 18, Molina 90)

Leganes – Sosijedad 2:2 (0:2)
(El Žar 54, 88 – Zurutuza 11, Ijaramendi 17)

Subota

Alaves – Betis 0:0

Atletiko Madrid – Rajo Valjekano 1:0 (0:0)
(Grizman 63)

Valjadolid – Barselona 0:1 (0:0)
(Dembele 57)

Nedelja

18.15 Espanjol – Valensija
20.15 Sevilja – Viljareal
22.15 Đirona – Real Madrid

Ponedeljak

20.15 Levante – Selta
22.15 Bilbao – Hueska

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter