0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIRKOVIĆ MENJAO: Partizan u prošaranom sastavu juriša na tri boda u Šapcu (SASTAVI)

Objavljeno: 26.08.18 u 19:14

Fudbaleri Mačve i Partizana odigraće svoj duel 6. kola Superlige u Šapcu, a treneri su odlučili kojim igračima će ukazati poverenje za ovaj duel.

Za razliku od Dragana Aničića, koji je izveo očekivanih 11, Zoran Mirković je napravio nekoliko izmena u odnosu na duel sa Bešiktašem.

Tako će na teren stadiona u Šapcu izaći Kljajić na golu, u poslednjoj liniji će biti Enake desno, Urošević levo, te Nemanja R. Miletić i Marković kao centralni bekovi. Ispred njih će dvojac zadnjih veznih činiti Šćekić i Kosović, za kreaciju će biti zaduženi Zakarić, Pantić i Ivanović, dok su golovi zadatak Nemanje Nikolića.

Superliga, 6. kolo

Mačva – Partizan

Mačva (4-3-3): Puletić – Pejović, Lazarević, Ristivojević, Marić – Adamović, Ivić, Jovanović – Gavrić, Šušnjar, Gemović. Trener: Dragan Aničić

Partizan (4-2-3-1): Kljajić – Enake, N. R. Miletić, Marković, Urošević – Šćekić, Kosović – Zakarić, Pantić, Ivanović – Nikolić. Trener: Zoran Mirković

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter