0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

VELIKA MOTIVACIJA: Jake poruke bivših igrača Partizana koji su igrali protiv Bešiktaša (VIDEO)

Objavljeno: 23.08.18 u 11:29

Večeras crno-bele čeka najveći ispit, ne samo ove sezone, već i u nekoliko prethodnih, jer dugo u Humsku nije došao tim sa toliko svetskih zvezda.

Još od Totenhema u Ligi Evrope ili Arsenala u Ligi šampiona, nije bilo ovoliko superstarova na strani Partizanovog rivala kao što je u timu Bešiktaša.

Uz to, još uvek je prisutan osećaj posle 0:4 sa kojim je turski tim napustio Humsku pre četiri godine i upravo akteri tog bolnog poraza su podržali igrače ‘parnog valjka’ uz poruku – ‘Vratite im!’

Video snimcima su se javili Vladimir Volkov, Saša Marković (strelac gola u Istanbulu) i Lazar Ćirković.

– Vama ne bi trebalo mnogo da govorim. Znate ko ste, šta ste, za koga i pred kim igrate. Stadion će biti krcat, a publika vaš 12. igrač. Nema predaje. Do poslednjeg atoma snage, do poslednjeg sudijskog zvižduka, uz malo sreće, ovo je prilika da im vratimo. Napred Partizan! – poruka je Vladimira Volkova.

(Izvor: youtube / FK Partizan 1945)

– Lako je reći „izađite na teren i lopta će sama u gol“. Neće. Ali… Kao što smo mi igrali grupnu fazu Lige Evrope, a vi čuveno proleće, znate da ništa nije nemoguće. Zato je pravo vreme da im vratimo. Samo hrabro i do pobede – rekao je Saša Marković.

(Izvor: youtube / FK Partizan 1945)

– Nadam se da razmišljate kao ja, ovo je prilika da im sve vratimo. Koliko god ovakve utakmice bile teške, ujedno su i najlepše. Mnogo puta ste dosad pokazali karakter, ne sumnja niko da će tako biti opet. Imaćete krcat stadion, odličnu atmosferu, na vama je da to iskoristite i vratite na najbolji mogući način. Srećno! Uživajte! Budite hrabri, ali hlane glave do pobede – poručio je Lazar Ćirković.

(Izvor: youtube / FK Partizan 1945)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter