6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOVCI SLOŽNI: Imamo čemu da se nadamo!

Objavljeno: 23.08.18 u 23:52

Partizan je remizirao sa Bešiktašem, u Turskoj nakon beogradskih 1:1 crno-beli moraju ili da pobede ili da rezmiraju sa 2:2 ili više. Ipak, utisak je da imaju razloga za umereni optimizam, što i provejava među igračima Zorana Mirkovića.

– Kada je rezultat u pitanju, sa jedne strane možemo da budemo zadovoljni, jer Bešiktaš čine odlični individualci. Bili smo ravnopravni, mogli smo da damo i drugi gol, bilo bi nam lakše u revanšu, ali i ovako možemo da se nadamo prolasku. Možemo da igramo sa njima, zašto da ne pobedimo tamo, rekao je napadač Nemanja Nikolić.

Što se primljenog gola tiče…

– Ponovo pad koncentracije posele datog tola… Oni ništa stvorili do tad nisu, zato smo se možda i opustili, pomislili da ne mogu odmah da nas ugroze. Ali eto, dadoše gol zbog individualnog kvaliteta Kvarežme, zaključio je napadač Partizana.

Mladi Svetozar Marković je uveren da njegov tim može da se nosi sa svima:

– Pokazali smo da možemo da se nosimo sa bilo kim od ozbiljnih ekipa. O Bešiktašu nema potrebe da pričamo previše, odlučiće meč u Istanbulu. Naše je da damo sve od sebe da prođemo, verujem da možemo. A gol.. kako smo dali, tako smo i primili, Pokušaćemo da otklonimo nedostatke do revanša.

Prvi gol zasluga je Gorana Zakarića:

– Zadovoljni smo rezultatom, utakmica je bila veoma naporna. Uspeli smo da pariramo, iako igraju vrhunski, ali imamo dobar rezultat pred revanš. Pokušaćemo da ispravimo nedostatke do tad. Verujemo u sebe, uz ovakve igrače i pristup prilikom kog bi svi trebalo da budemo skoncentrisani.

BELGRADE, SERBIA – AUGUST 23: Goran Zakaric (R) of Partizan in action against Tolgay Arslan (L) of Besiktas during the UEFA Europa League Play-Off First Leg match between Partizan and Besiktas at Partizan Stadium on August 23, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Očekuje crno-bele put u Tursku…

– Znamo da nas čeka pakao, kakva će biti atmosfera, ali mislim da smo uspeli da pariramo, i verujem da možemo da uz sve što se dešava oko kluba izborimo prolaz. Bilo je pritiska u finišu, ali… Tamo idemo da se nadigravamo i damo sve od sebe da se plasiramo u grupnu fazu.

Jedan od boljih igrača crno-belih u novoj sezoni je Nemanja R. Miletić:

– Mislim da rezultat jeste pozitivan, sve je otvoreno. Videli ste da možemo da igramo sa njima, iako su svetska imena u pitanju. U poslednjih 15 minuta mogli smo do gola, ali nismo uspeli. Idemo tamo da igramo, pa ko bude bolji…

BELGRADE, SERBIA – AUGUST 23: Nemanja Miletic (L) of Partizan competes for the ball against Cyle Larin (R) of Besiktas during the UEFA Europa League Play-Off First Leg match between Partizan and Besiktas at Partizan Stadium on August 23, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Osvrnuo se na gol:

– Ušao nam je vezni među dva štopera, a oni su već imali zaduženja. Nismo prepoznali situaciju. Poštovali smo ih, nismo znali koliko možemo, ali sada znamo da možemo protiv njih, zaključio je Miletić.

 

Sa stadiona Partizana – Stefan Smuđa

0
0

6 Komentara

  1. Izgleda de su vam povecali platu da plujete na partizan .
    Rezultati uprave za dve godine odkako su tu dupla kruna prosli grupnu fazu u evropi
    Osvoili kup sinoc odlicna utakmica a znate svi gde je besitkas a gde partizan
    Ili ste prezadovoljni sicom kojom ste placeni ili zvezda ima mnogo bolje i normalnije navijace od nas..

    0
    0
    Odgovori
  2. Nemamo cemu da se nadamo, a posebno sa ovom odbranom i Zdjelarom koji je konstantno najlosiji igrac Partizana. Pa i onaj Smiljanic je bolji od njega.

    0
    0
    Odgovori
  3. Los tim los odabir igraca prelazni rok katastrofa. Zakaric dobar a placen 150 hiljada Scekic 100 hiljada sa toliko para da napravimo tim ma idi begaj. Gomes dobar ostalo sve prosek.Iskreno nemamo se cemu nadati sa ovakvim timom. Cigani imaju dva bolja tim od ovog naseg al su to i platili..

    0
    0
    Odgovori
  4. Imamo cemu da se nadamo, da cela uprava ode sto pre, pocev od onih sto su vodili prelazno rok! Strasno sta napravise od naseg Partizana. Pa realno jedva da 2-3 igraca zasluzuju sveti dres, ovo ostalo…. Zvuci neverovatno da Partizan, koji je do juce imao drugu najbolju skolu u evropi, nema igraca koji vredi preko 2.000.000 eura?! Ne znamo ni sami koji deo tima nam je tanji! Odbrana suplja za sve pare, u veznom redu niko ko zna da sastavi 2 pasa, u napadu samo gomes… tuga. Ne pamtim losiji Partizan, pa sa ovim timom ni Mirinjo ne bi mogao nista.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter