7
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

PRED VELIKI DUEL U HUMSKOJ: Izjava Duška Tošića razljutiće Grobare!

Objavljeno: 21.08.18 u 14:25

Doskorašnji fudbaler Bešiktaša i nekada defanzivac Crvene zvezde dao je izjavu koja nikako nije po ukusu navijača Partizana.

U četvrtak od 20:30h ekipu Partizana očekuje najteži ispit do sada, jer mu u goste dolazi skupoceni tim Bešiktaša. Poslednji srpski fudbaler koji je bio član turskog tima je srpski reprezentativac Duško Tošić, koji je izjavom za ‘Kurir’ naljutio mnoge pristalice beogradskih crno-belih.

– Kao zvezdaš, uvek želim dobro Partizanu i stvarno navijam da pobede kad igraju u Evropi. Našoj zemlji su potrebne evropske utakmice. Ovaj put, neću da lažem, navijaću za Bešiktaš. Jesam u Kini, ali moje srce je i dalje u Istanbulu. Najlepše godine sam proživeo u dresu Bešiktaša. To poštovanje, voljenost i podrška nema nigde kao u Turskoj – rekao je srpski reprezentativac, član kineskog Guangdžou R&F.

Ipak, vrlo je kompetentan da analizira igru svog bivšeg kluba.

– Bešiktaš ne igra onako kako se očekuje, ali tek je početak sezone. Najjači su onda kada se treba i mora. Naravno da Partizan ima šanse, ali crno-beli moraju odigrati iznad svojih mogućnosti, a da Bešiktaš ne igra onako kako ume.

– Bešiktaš ima svoj sistem igre, dolaskom Senola Guneša napravljeni su možda i najveći rezultati u istoriji kluba. Dve titule za dve godine, a malo nam je nedostajalo da uđemo u polufinale Lige Evrope u sezoni 2016/2017. Prošle godine osvojeno je 15 bodova u Ligi šampiona. Nijedan turski klub nije napravio takve rezultate. Skoro 12 ili 13 igrača nosi dres reprezentacija svojih zemalja. Ponavljam, ako Bešiktaš bude na nivou, Partizan će teško proći.

Prednost Bešiktaša će biti i revanš u Istanbulu, ističe Tošić.

– Bešiktaš je naravno favorit, pogotovo na domaćem terenu. Ne znam da li će biti pun stadion, pošto je sezona odmora i Istanbul je prazniji za 30 do 40 odsto. Ako bude publike, biće fantastična atmosfera. Samo jedna utakmica je izgubljena na Vodafon areni, i to protiv Bajerna – zaključio je Tošić.

0
0

7 Komentara

  1. Svaki pravi navijac Zvezde nikada ne moze da navija za Partizan…pusti patriotizam,bodove za koeficijent…to je jednostavno nemoguce

    0
    0
    Odgovori
  2. Sasvim korektna izjava. Bez obzira na sve,svoje najbolje fudbalske dane je proveo u dresu „Crnih orlova“…..

    0
    0
    Odgovori
    • Izvinete patriote sto uvek navijate protiv Zvezde,sta god nam radili i skandirali.Na vasu zalost ubice vas turci a sto se mene tice ne zanima me.Mozete da pobedite,mozete da izgubite ja sam skroz indiferentan.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter