2
Evropske lige

FOTO: Instagram

BRILJIRA: Aleksandar Jovanović najbolji golman danskog prvenstva (VIDEO)

Objavljeno: 21.08.18 u 13:45

Srbija je zemlja sporta, odavno naši sportisti izazivaju oduševljenje širom sveta. Otud ne iznenađuje fanatična podrška koju Aleksandar Jovanović uživa u Danskoj. Nišlija je još jednom dospeo u tim kola Alka Superlige.

Nakon što je “skinuo” penal Jakobu Pulsenu, a to se ispostavilo kao prvi promašeni udarac sa bele tačke proslavljenog danskog fudbalera, Jovanović je nastavio da briljira. U utakmici protiv Kopenhagena, trenutno prvoplasiranog tima, Jovanović je maestralno skinuo penal Kenanu Kodru. Nekadašnji fudbaler Majnca i Grashopersa imao je priliku da u 10. minutu donese vođstvo Kopenhagenu, a prisebna reakcija čuvara mreže Orhusa pomogla je da mreže miruju.

Igrao se 38. minut, na oduševljenje domaćih navijača Jens Stejdž doneo je vođstvo “belima”, a tek u zaustavnom vremenu Kopenhagen je došao do izjednačenja preko Fišera. Navijači su sjajnu igru Jovanovića nagradili tako što su ga izabrali za igrača utakmice, a mediji u Danskoj utrkuju se u hvalospevama na račun mladog golmana.

 

A post shared by Aleksandar Jovanovic (@ajovanovic_26) on

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter