0
Fudbal

BOLT TRENIRAO SA MARINERSIMA: Čuveni sprinter otkrio čije je ponude imao i zašto ih nije prihvatio

Objavljeno: 21.08.18 u 18:30

Višestruki atletski olimpijski šampion i svetski rekorder Jamajčanin Jusein Bolt trenirao je danas sa fudbalerima australijskog kluba Sentral Koust Mariners.

Bolt, koji je danas proslavio 32. rodjendan, do sada je trenirao s fudbalerima Borusije iz Dortmunda, u južnoafričkom klubu Sandauns i norveškom Stromsgodestu.

– Imali smo ponude iz Španije i Francuske, ali to bi mi bilo teže pošto bih morao da učim novi jezik. Nije se radilo o klubovima iz prvih liga. Uvek sam uživao dolazeći ovde. Ovo je početak i zaista cenim sve što su Marinersi uradili – rekao je Bolt.

On je prošle godine završio bogatu atletsku karijeru i tada je rekao da želi profesionalno da se bavi fudbalom.

Trener Marinersa Majk Malvi rekao je da bi bio srećan da Bolt ostane sa ekipom i godinu dana, ako će time slavni Janajčanin ispuniti ambicije.

Bolt je rekao da je ‘dobar centarfor, ali da može da igra na bilo kojoj poziciji’.

– Želim da postignem što više golova i da donesem ekipi trofej. Ali, prvo pokušavam da preskočim prvu preponu da dobijem ugovor – naveo je jedan od najboljih atletičara svih vremena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter