1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

PANTIĆ I KLJAJIĆ: Vreme je da im vratimo, Negredo i Kvarežma su najveća opasnost

Objavljeno: 20.08.18 u 13:43

Fudbaleri Partizana u četvrtak igraju prvu utakmicu plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope.

U goste crno-belima stiže Bešiktaš iz Turske, protiv kojeg su igrali i 2014. godine.

Od igrača koji su tada igrali grupnu fazu Lige Evrope sa Partizanom u ovom timu su Danilo Pantić, Filip Kljajić i Saša Ilić, dok je Miroslav Vulićević bio van tima zbog povrede. Evo šta oni kažu pred ovaj duel.

– Slabo se sećam cele ekipe, pamtim samo da su im najbolji bili Demba Ba i Gohan Tore. Golmana se iskreno i ne sećam, ali ono što je kristalno jasno da su bili apsolutni favoriti u grupi uz Totenhem i da su igrali zaista dobro. Sada mislim da im je tim individualno bolji nego što je tada bio, a ako Negredo bude igrao protiv nas sigurno su nam on i Kvarezma najveća opasnost, kazao je golman.

FOTO: STARSPORT

Mladi vezista nema lepa sećanja na taj duel.

– Iskreno, ne pamtim tu utakmicu po dobrom, jer nije završena povoljnim rezultatom po nas, ali je to bilo svakako dobro iskustvo. Imaću priliku da im vratim…Prošle su četiri godine od tog susreta i u tom periodu sam bio dete, fizički inferioran. Sada je druga priča, meč očekujem spremniji sa više samopouzdanja i vere. Bešiktaš igra u najjačem sastavu, iako kruže priče da im Liga Evrope nije prioritet, mislim da neće odustati od nje. Svi su dobri igrači, imaju veliki kvalitet kao ekipa, ali nisu nepobedivi, rekao je Pantić.

Oba igrača slažu se u jednom.

– Nadamo se da će atmosfera biti pozitivna i da ćemo svi zajedno probati da napravimo veliki uspeh, dolazi velika ekipa. Očekujemo da će to biti jedan lep fudbalski spektakl.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter