0
Fudbal

LIGA NACIJA: Evo u kom timu Rumuni napadaju Crnu Goru i nas…

Objavljeno: 20.08.18 u 18:50

Selektor Rumunije Kozmin Kontra saopštio je spisak 19 imena za prva dva meča u novoformiranom UEFA takmičenju Ligi Nacija.

Na spisku nekadašnjeg defanzivca našlo se 19 imena, dok će preostala četiri mesta zauzeti igrači iz domaćeg prvenstva. Rumunija u prvom kolu dočekuje Crnu Goru u Ploeštiju 7. septembra, a tri dana kasnije gostuje Srbiji u Beogradu.

Na spisku Kozmina Kontre našli su se:

GOLMANI: Ćiprijan Tatarušanu (Nant), Kostel Pantilimon (Notingem Forest), Florin Nița (Sparta Prag), Silviju Lung (Kajzerispor).

ODBRANA: Kristian Sapunaru (Kajzerispor), Vlad Kirikeš (Napoli), Kozmin Moci (Ludogorec), Alin Toșka (Betis).

VEZNI RED: Razvan Marin (Standard Lijež), Adrijan Stojan (Krotone), Paul Anton (bez kluba), Aleksandru Ćipćiju (Sparta Prag), Dorin Rotariju (AZ Alkmar), Nikolae Stančiju (Sparta Prag), Eric Bikfalvi (Ural), Konstantin Budesku (Al-Šabab), Aleksandru Maksim (Majnc).

NAPAD: Klaudiju Kešeru (Ludogorec), Aleksandru Baluța (Slavija Prag).

Rumunija je u kvalfikacijama za Svetsko prvenstvo bila u grupi sa Crnom Gorom i posle remija u Klužu 1:1, poražena je u Podgorici sa 1:0. U Ligi Nacija pored ove dve selekcije nalaze se Srbija i Litvanija. Prvoplasirani tim svake od četiri grupa u Ligi C obezbediće plasman na fajnal-for, ali i plasman u viši rang.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter