0
Fudbal

SUPERLIGA KINE: Guangžu demolirao Đuanđijan koji je igrao bez stranaca (VIDEO)

Objavljeno: 19.08.18 u 15:50

Odigrano je kompletno 19. kolo Superlige Kine, Guangžu Evergrande sada opet najozbiljniji kandidat za titulu.

Trebalo je danas da gledamo derbi kineske lige, ali je Tijanđin Đuanđijan pokvario sve odlukom da igra bez stranaca koje čuva za četvrtfinale azijske Lige šampiona. Zbog toga je Evergrande demolirao protivnika sa 5:0.

Goste je načeo Paulinjo u 15. minutu posle velike greške golmana Tijanđina Žanga. Rezultatom 1:0 otišlo se na veliki odmor. U 52. minutu šampion Kine je poveo sa 2:0, bila je to sjajna akcija Gularta i realizacija Brazilca. Samo šest minuta kasnije Guangžu je ponovo ‘poentirao’, Paulinjo je postigao prelep gol.

Mrežu gostiju nastavio je da rešeta Taliska u 74. minutu, da bi konačnih 5:0 postavio Taliska u 90. minutu, iako je het-trik mogao da postigne Paulinjo, ali se on odlučio za asistenciju do zemljaka. Guangžu je trenutno četvrti na tabeli sa tri boda manje od lidera Peking Guana, ali i utakmicom manje, čeka ga derbi sa drugoplasiranim Šangaj SIPG-om.

U derbiju sredine tabele Hebei je na svom stadionu sa 4:1 deklasirao Šangaj Šenhuu. Golove za domaći tim postigli su Hang Rem, Lu Senven, Gao Huaze i Dong Ksuešeng. Počasni gol za goste bio je delo Morena, koji je promašio i penal.

Superliga Kine, 19. kolo:

Subota

Peking Rene – Peking Žuan 3:0 (2:0)
Čongkvin Lifan – Šangaj SIPG 2:3 (1:1)
Dalijan Đifang – Henan Đanije 2:1 (1:1)
Gvangžu R&F – Čangčun Jatai 5:2 (3:1)
Guižu Žičeng – Šandong Luneng 3:1 (2:0)
Tjanđin Teda – Đangsu Suning 1:1 (1:1)

Nedelja

Guangžu Evergrande – Tjanđin Đunđijan 5:0 (1:0)
Hebei – Šangaj Šenhua 4:1 (3:0)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter