2
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

KATASTROFALNA PROCENA REPREZENTATIVNOG GOLMANA ZA ISTORIJU: Čuvar mreže Srbije i Eibara primio čudan gol sa 35 metara (VIDEO)

Objavljeno: 19.08.18 u 20:59

Marko Dmitrović je prošle sezone u dresu Eibara uu La Ligi pružao zaista fantastične partije, ali mu početak nove neće ostati u dobrom sećanju.

Imali su on i klupski drugovi šansu da se protiv Ueske domognu tri boda na početku šampionata, ali umesto toga, i to dobrim delom zahvaljujući očajnoj reakciji našeg čuvara mreže, debitant u Primeri ušao je danas u istoriju španskog fudbala.

U 40. minutu utakmice, pri vođstvu Ueske od 1:0, strelac prvog gola Galjar izveo je slobodan udarac sa oko 35 metara, i to sa mesta odakle nije postojala mogućnost da uputi udarac direktno ka golu koji je čuvao Dmitrović. Usledio je centaršut, ali i očajna reakcija reprezentativnog golmana Srbije, pa je Galjar  napravio veliki korak ka statusu apsolutnog heroja trijumfa koji će biti zapisan ne samo u istoriji Ueske, već i španskog fudbala generalno.

Gol pogledajte na 1:30: 

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter