0
Fudbal

SUPERLIGA KINE: Debitantski gol Duška Tošića, čak je i Piksi slavio sa svojim igračima! (FOTO)

Objavljeno: 18.08.18 u 15:54

Srpski defanzivac Duško Tošić postigao je svoj prvi gol za Gvangžu R&F od kako je pre tri meseca prešao u redove kineskog tima na čijoj je klupi Dragan Stojković.

Reprezentativac Srbije zatresao je mrežu u meču 19. kola kineske Superlige između Gvangdžoua RF i Čangčun Jataija koji je završen rezultatom 5:2 (3:1).

Tošić je bio strelac drugog gola za domaći tim, kojim je doneo preokret, nakon što je goste u prednost doveo Igalo u 12. minutu, a Urso Žunior izjednačio u 28.

Tošić je gol postigao tako što je iskoristio gužvu u kaznenom prostoru posle prekida i pogodio cilj po prvi put od kako je obukao dres ‘plavih lavova’.

Do kraja su izabranici Dragana Stojkovića postigli još tri gola – Ži u 45. minutu, Zahavi u 73. i 90. minutu, a primili su samo jedan, Tan Long u 78. za konačnih 5:2.

To je usrećilo popularnog ‘Piksija‘, toliko da je i sam podelio radost sa igračima i navijačima po završetku susreta.

U ostalim mečevima, Šangaj SIPG je slavio na gostovanju Čongkvin Lifanu rezultatom 3:2, a pobede na svojim terenima ostvarili su Dalijan Đifang nad Henanom 2:1, Guižu Žičeng nad Šandong Lunengom 3:1, kao i u derbiju Pekinga između Renea i Žuana, bilo je čak 3:0.

Superliga Kine, 19. kolo:

Subota

Peking Rene – Peking Žuan 3:0 (2:0)
Čongkvin Lifan – Šangaj SIPG 2:3 (1:1)
Dalijan Đifang – Henan Đanije 2:1 (1:1)
Gvangžu R&F – Čangčun Jatai 5:2 (3:1)
Guižu Žičeng – Šandong Luneng 3:1 (2:0)
Tjanđin Teda – Đangsu Suning 1:1 (1:1)

Nedelja

13.35 Gvangžu Evergrande – Tjanđin Kvanđan
13.35 Hebei – Šangaj Šenhua

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter