0
Fudbal

Fudbal Soccer Preparations for World Cup 2014 Croatia v Mali Mario Mandzukic Osijek, 05.31.2014 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MANDŽUKIĆ JE KRIVAC: Napadač Juventusa bio je razlog izbacivanja Kalinića iz reprezentacije sa Mondijala

Objavljeno: 18.08.18 u 11:39

Dugo se nagađalo koji razlog vraćanja napadača iz Rusije u domovinu.

Konačno smo saznali ko je zapravo krivac za ovakav epilog.

Ko će zauzeti mesto napadača u timu koji je osvojio srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu nije bila jasna od samog starta. Želeo je selektor Zlatko Dalić da pruži šansu igračima da se sami izbore za mesto u ekipi, te se sada vidi da je igrač Juventusa bio uspešniji.

Sam Mandžukić izjavio je da mu je Dalić rekao da nije siguran da će on biti u timu na prvom duelu. Ovo je bio signal tridesetdvogodišnjaku da da sve od sebe.

– Na treningu uoči prve utakmice sa Nigerijom selektor mi je prišao i rekao da još uvek razmišlja da li će uvrstiti Kalinića ili mene u startnu postavu. Na tom treningu sam išao do daske, 200 na sat, rekao je on.

Ovo je verovatno bio dovoljan razlog da se on nađe među jedanaest, nakon čega se Kalinić posvađao sa selektorom Dalićem, a u duelu prvog kola protiv Nigerije odbio je da uđe na teren, nakon čega je odstranjen iz ekipe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter