0
Evropske lige

Darko Brasanac Poljska - Srbija prijateljska, Poland - Serbia friendly football match, training March 22. 2016. Poznan (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

TRENER BETISA: Zadovoljan sam što imam Darka Brašanca u timu

Objavljeno: 17.08.18 u 15:40

I definitivno je srpski internacionalac u planovima Betisa ove sezone.

Iako se početkom leta činilo da gotovo definitivno Brašanac odlazi iz Sevilje, situacija se okrenula.

Posle pozajmice u Leganesu na koju je išao prošle sezone bivši kapiten Partizana, Kike Setijen je procenio da ove godine u timu želi da ima Srbina. Sem mečeva u jednoj od najjačih liga na planeti, Primeri, Betis će se ove sezone takmičiti i u Ligi Evrope.

– Prošle sezone kod Darka smo primetili neke karkteristike koje nam se sviđaju, iako način na koji je tada igrao i danas nisu isti. On je tokom leta iskazao neverovatne kvalitete po kojima znatno odskače i koji mu pomažu da bude bolji. Činjnica je da Brašanac ispunjava sve zahteve na terenu koje postavim pred njega. Zadovoljan sam što ga imam u timu, može da igra na više pozicija i gledam pozitivno na njegov ostanak u klubu sledeće sezone, rekao je Kike Setijen, trener Betisa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter