1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KREĆU ZAVRŠNE PRIPREME: Zvezda ima bitnog „džokera“ za Salcburg

Objavljeno: 17.08.18 u 10:21

Sitne povrede su sanirane, a nema igrača sa tri žuta kartona, ali bi prezni trebalo da budu Nemanja Radonjić i Filip Stojković.

Polako Crvena zvezda kreće u završne pripreme za plej -of Lige šampiona protiv Salcburga, a meč je na programu u utorak od 21 čas na stadionu ‘Rajko Mitić’. Zbog kazne tribine će biti prazne, a klub je juče uputio žalbu UEFA koja će se razmatrati posle duela sa šampionom Austrije. Ekipa pod komandom šefa Vladana Milojevića polako kuje planove i pored problema sa sitnim povredama uglavnom će takmičarski pogon biti kompletan. Ipak, za ovaj bitan megdan na spisku je najveće letnje pojačanje Džonotan Kafu, koji bi trebalo da bude „džoker“ iznenađenja za rivala.

Brazilac je prošao pripreme i imao je par dana pauze posle dolaska iz Bordoa zbog problema sa zubima, ali polako ulazi u ritam. Mnogi su se zabrinuli da ima suspendovanih igrača zbog kartona, ali pravilo je da se u kvalifikacujama odmara sa tri zarađena žuta kartona. Po dva imaju Nemanja Radonjić i Filip Stojković tako da bi trebalo da budu oprezni u utorak.

0
0

1 Komentara

  1. Zvezda, je napravila zaista veliki uspeh! Na kraju je ispalo onako kako stalno pišem na portalima, da Zvezda ima odlične domaće igrače, koji su mnogo bolji od „kapitalaca“. Recimo, Ebesilio se nije pokazao kao pojačanje, iako je na predstavljanju na konferenciji za štampu onako skromno izjavio za sebe kako je on jako kreativan i uz to dobar strelac?! Verovatno je mislio da smo mi u Srbiji tamo neki Indijanci za fudbaj i da ne razlikujemo babu od žabe! Nadam se da je Kafu pravo pojačanje i da ćemo proći Salzburg Red Bull!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter