0
Fudbal

FOTO: YouTube

SUPERLIGA KINE: Piksi vezao treći poraz, trka za titulu će biti nikad luđa (VIDEO)

Objavljeno: 15.08.18 u 21:13

Odigrano je kompletno 18. kolo Superlige Kine, a jasno je da će se borba za titulu voditi u četvoro.

Najbliži trofeju je za sada Peking Guan koji je sa 5:2 demolirao Dalijan Jifang. ‘Zeleni’ su poveli golom Bakambua u 17. minutu posle sjajnog dodovanja možda i najboljeg igrača lige Renata Augusta. Brazilac je bio asistent i u 40. minutu kada je Viera pogodio. Do kraja provg dela igre gosti su smanjili rezultata autogolom Lei Tenglonga. Kada je Piao Čeng poviso na 3:1 u 47. minutu bilo je jasno da će Peking slaviti. Augusto je u 61. minutu povisoo na 4:1. Dalijan je uspeo da postigne još jedan gol preko Ću Ming Ana. Konačnih 5:2 postaivio je Bakambu u 75. minutu utakmice.

Dragan Stojković je nastavio sa serijom poraza. Ovoga puta Guangžu R&F je poražen od Šangaj SIPG-a u gostima sa 3:1. Piksijev tim je načeo najbolji strelac domaćeg tima Vu Lei u 16. minutu posle dodavanja Oskara. Isti igač je u nadoknadi vremena povisio na 2:0 za svoj 16 gol u prvenstvu i prvo mesto na listi strelaca. Lu Venjun je u 65. minutu doneo velikih 3:0, a čast Gauangžua je osvetalo Zahavi svojim 14. golom u sezoni. Za goste u timu nije bilo Duška Tošića.

Šangdong je i dalje drugi, pošto je u derbiju kola sa 3:1 pobedio Hebei. Vođstvo Luengu doneo je Pele u 4. minutu, ali je Đijang Žipeng doneo izjednačenje gostima. Na startu drugog dela igre Pele je ponovo pogodio za 2:1, a tri boda je Šangdongu ‘kovertirao’ Tardeli sa penala u 63. minutu.

Najefikasniji bio je Guangžu Evergrande koji je kao gost sa 5:0 demolirao Henan Žinje. Taliska je načeo domaći tim u 29. minutu, a kasnije su mrežu tresli Gao Lin i Gulart po dva puta.

KINA  – 18. KOLO

Utorak
Peking Guan – Dalijan 5:2 (2:1)

Sreda
Šangaj SIPG – Guangdžou RF 3:1 (2:0)
Peking Rene – Čangčuen 1:3
Đengsu – Čungćing 0:0
Šandung – Hebei 3:1 (1:1)
Tjenđin Kuanžan – Tjenđin Teda 0:0
Henan – Guangdžou 0:5 (0:1)
Šangaj Šenhua – Guejdžou 3:1 (1:0)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter