5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMA VIŠE ‘ROMANTIKE’: OFK Beograd sve dublje tone…

Objavljeno: 15.08.18 u 20:02

Muke na Karaburmi se nastavljaju, opstanak OFK Beograda je pod velikim znakom pitanja, a ‘romantika’ je nekada bila u modi.

Ne tako davno OFK Beograd je važio za klub iz vrha srpskog fudbala, ekipu koja je rađala buduće reprezentativce. Već drugu godin u zaredom ‘romantičari’ se nalaze u trećem rangu srpskog fudbala, sa omčom oko vrata, finansijskim problemima i ne samo to…

Naime, OFK Beograd je pripreme za novu sezonu počeo sa svega 12 igrača, jer im je FS Srbije zabranio registraciju novajlija zbog dugova. Tim povodom je predsednik UO OFK Beograd Ilija Petković sazvao skupštinu kluba 30. avgusta kako bi se izabralo novo rukovodstvo.

Na Karaburmi su ne tako davno gostovali evropski velikani poput Atletiko Marida, Oksera, Panioniosa i Galatasaraja, ali vremena se u Srbiji lako menjaju…

0
0

5 Komentara

  1. Mislim da grad Beograd ne sme da dozvoli da se ugasi OFK svakog pravog Beogradjanina bez obzira da li je zvezdas ili partizanovac duša boli što su ovako nisko pali,beograđani i gradska vlast treba da pomognu pod hitno!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter