0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

KAKAV KOMENTAR MILOŠA DEGENEKA: Nekome su šili glavu, nekome je iskrivljen nos!

Objavljeno: 15.08.18 u 09:29

Zvezdin štoper pokušao je da objasni kako igrači žive i ginu jedan za drugog u svakoj situaciji.

Crvena zvezda ostvarila je veliki uspeh u Slovačkoj plasmanom u plej-of za ulazak u Ligu šampiona. Produžeci protiv Spartaka u Trnavi odneli su mnogo snage i ostavili puno posledica.

Prema rečima Miloša Degeneka, ništa to nije važno osim prolaska, jer je ‘mogla i hitna da ih vozi sa terena’ da je bilo potrebno.

– Rekao sam i pre utakmice da će pobediti onaj ko poslednji ostane na nogama. Borili smo se, ginuli smo, mogla je i hitna da nas odveze sa terena, nije nam bitno, uradili smo ono što smo hteli. Nekome su šili glavu, nekome je nos iskrivljen, ali vredelo je! Idemo korak po korak, najpre Kruševac, a onda i da u utorak pokušamo da ostvarimo pozitivan rezultat. Spremni smo, i ne samo to, ovde je bila prisutna velika želja da jedan drugome pomognemo. Kada jedan leži na zemlji, drugi gine da pomogne, mi smo kao velika porodica. Više vremena maltene provedemo zajedno na treninzima i u karantinu nego što provedemo sa našim porodicama. Uradili smo ovo za porodice, i za celu zemlju i sve navijače Crvene zvezde – rekao je Degenek.

Interesantan je bio i način na koji je prokomentarisao golove svog tima.

– Meni su dva današnja gola bila dva najlepša gola na svetu. Primili smo jedan, ali gledaćemo ova dva koja smo dali. Obezbedili smo Evropu drugu godinu zaredom. Prošle godine nisam bio tu, a ove ću dati sve od sebe – poruka je Zvezdinog štopera.

Veliku zahvalnost duguje svim navijačima koji su došli i podržali crveno-bele u Slovačkoj.

– Bilo je fenomenalno, kao da je ceo stadion bio naš. Preuzeli su atmosferu, mislim da domaća publika ovo nije videla u životu. Isplatio im se put u Slovačku, daće Bog da im se isplati i put u Austriju – rekao je Degenek.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter