0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

EL FARDU BEN: Kao tim možemo sve!

Objavljeno: 15.08.18 u 10:17

Junak najnovije Zvezdine evropske pobede nad Spartakom iz Trnave svakako je krilni napadač crveno-belih Ben.

On je zabeležio je pogodak, a potom i asistenciju kod gola koji je postigao Nemanja Radonjić.

– Odigrali smo odličnu utakmicu i posle ovakvog meča uvek treba pričati samo o kolektivu. Kada igramo kao tim možemo da pobedimo svaku ekipu, to smo i dokazali. Naravno da sam srećan zbog gola i aistencije, ali najbitnije je da smo se plasirali u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Bila je ovo odlična utakmica za mene i za celu ekipu. Bilo je veoma teško na terenu, ali pokazali smo karakter i pokazali smo koliko daleko želimo da idemo u Ligi šampiona ove godine. Nije bilo lako, ali mi smo uspeli. Veoma sam ponosan na svoju ekipu – rekao je Ben.

Na terenu se svih 120 minuta vodila žestoka borba.

– Nije lako igrati protiv ekipe koja nastupa veoma grubo i koja je čvrsta kao Spartak. Nisu bolji tim od nas, to smo i dokazali. Video se naš karakter, imali smo pravi odgovor na njihov stil igre.

Već naredne nedelje fudbalere Zvezde očekuje susret sa ekipom Salcburga u plej-ofu za Ligu šampiona.

– Očekuje nas odličan protivnik, Salcburg je prošle godine daleko dogurao u Ligi Evrope. Znamo šta treba da uradimo i znamo da možemo to. Posle utakmice u Trnavi još više sam uveren u prolazak dalje. Borili smo se svi zajedno. Zajedništvo će nas dovesti do pobede. Borbeni duh i želja za pobedom uvek su prisutni kod nas. Protiv Salcburga moramo da igramo kao tim. Sada moramo da nastavimo sa istim pristupom i ostalim utakmicama koje nas u budućnosti očekuju – poručio je Ben.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter