0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Veliki korak u karijeri – mladi reprezentativac iz Superlige pravo kod Niklasa Bendtnera!

Objavljeno: 13.08.18 u 20:08

Što bi se na norveškom reklo – fullført!

Građevinari su ostali bez kapitena, fudbalera koji je već duže vreme komandovao igrom Rada. Mladi reprezentativac Srbije Đorđe Denić karijeru nastavlja u Rozenborgu sa kojim je potpisao ugovor na tri i po godine.

Prema informacijama HotSport-a, čelnici najpoznatijeg norveškog kluba su lako našli zajednički jezik sa talentovanim srpskim fudbalerom kojem će Rozenborg biti prvi inostrani angažman nakon što je ponikao na Banjici.

Kao dečak, Denićev talenat je bio prepoznat od strane Partizana u kojem je proveo deo omladinske karijere, ali se 2009. godine prestrojio u Rad i posle skoro deceniju u klubu sa Banjice, napušta Građevinare. Već nekoliko sezona jedan od najmlađih kapitena u Superligi Srbije je prošao sve omladinske selekcije našeg nacionalnog tima do mlade reprezentacije za koju trenutno nastupa.

Denić je bio i član generacije koja je osvojila Svetsko prvenstvo za omladince na Novom Zelandu ali ga je mononukleoza sprečila da putuje sa izabranicima Veljka Paunovića.

U Rozenborgu će on biti jedini srpski fudbaler, a prva zvezda ekipe je svakako Niklas Bendtner, poznati danski napadač.

FOTO: HOTSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter