0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLAVOLJUB SRNIĆ: Umor se ne priznaje, Trnava je utakmica sezone!

Objavljeno: 12.08.18 u 23:04

Ni 48 sati od kraja meča u Superligi Srbije počeće utakmica Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Zgusnut raspored naterao je i Vladana Milojevića da rotira protiv subotičkog Spartaka.

Ipak, bez puno muka stigla je Zvezda do nove ligaške pobede, u kojoj je učestvovao i oporavljeni Slavoljub Srnić.

– Mislim da smo odigrali odlično drugo poluvreme, prvo malo slabije. Vreme je bilo dosta teško, šef je izrotirao celu ekipu pa nam je trebalo malo vremena. Mislim da smo odigrali kako treba i pobeda od 3:0 nije slučajna.

Nakon oporavka, vezni fudbaler se polako ali sigurno vraća na svoju minutažu.

– Hvala Bogu ne boli me ništa, krivo mi je što protiv Spartaka nisam postigao pogodak jer sam imao par lepih prilika. Nadam se da će to stići na sledećoj utakmici, evropskoj.

Kako Srnić tvrdi, umor kao faktor se ne računa jer se radi o utakmici koja bi mogla da odluči dalji tok sezone.

– Naravno, okrećemo se odmah Trnavi. To je utakmica sezone i nema puno odmora za to. Prešaltali smo se za to i najbitnije nam je. U utakmicama kakva je ova sa Spartakom iz Trnave se ne priznaje umor pa o tome ni ne razmišljamo.

Ekipa iz Trnave se branila u Beogradu što je i slučaj sa većinom timova iz Superlige na stadionu ‘Rajko Mitić’, pa bi puleni Vladana Milojevića trebalo da znaju kako da u Slovačkoj napadnu rivala.

– Spartak iz Subotice se danas nije branio, ali većina ekipa u Superligi se brani protiv nas tako da ako i u Trnavi postignemo prvi pogodak, posle će nam biti mnogo lakše i smatram da ćemo lakše završiti posao.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’: Darko Noveski

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter