0
Evropske lige

SLAVNI ZUBA HITNO PREBAČEN U BOLNICU: Ronaldo na intenzivnoj nezi

Objavljeno: 12.08.18 u 14:52

Luis Nazario da Lima Ronaldo primljen je u bolnicu na Ibici, prenose mediji širom sveta.

Kako je navedeno, 41-godišnji nekada najbolji fudbaler sveta hitno je prebačen u bolnicu Kan Mises na Ibici nakon što mu je pozlilo u petak uveče.

Diario de Ibica, lokalni list, ističe da je Ronaldo zatražio da bude prebačen u privatnu bolnicu „Nuestra Senjora del Rosario“ malo pre ponoći tog dana.

Ronaldo se još uvek nalazi na odeljenju intenzivne nege, ali je njegovo stanje opisano kao stabilno, a oporavak teče dobro.

 

On je na Ibicu, gde ima kuću, stigao pre nekoliko dana, ali je ubrzo dobio temperaturu, da bi mu po odlasku u bolnicu konstatovana upala pluća.

Podsećamo, ovo nije prvi put da Ronaldo plaši navijače svojim zdravljem, pošto je 2012. godine u januaru svoje pratioce širom sveta pozdravio slikom iz kreveta i porukom „Dobro jutro svima koji su novu godinu započeli sa virusom denge.

Ronaldo je sa profesionalnim fudbalom završio 2011. godine, a tokom karijere je nastupao za PSV, Barselonu, Inter, Real Madrid, Milan…

 

Već nekoliko godina se bori sa problemom gojaznosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter