3
Domaći fudbal

Fudbal Super League Play Off Season 2017-2018 Partizan v Napredak (Krusevac) Danilo Pantic Beograd, 05.05.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PANTIĆEV PROJEKTIL ZA 1:0: Crno-beli vode u Gornjoj varoši (VIDEO)

Objavljeno: 12.08.18 u 17:23

Fudbaleri Partizana poveli su u 20. minutu meča protiv Zemuna.

Uvodni deo meča pripao je domaćem timu koji je u par navrata ozbiljno pripretio, ali je prvi do gola stigao Partizan, i to iz prve ozbiljnije šanse.

Odlično je Danilo Pantić povukao loptu po levoj strani, namestio se na udarac sa ivice kaznenog prostora i pogodio donji levi ugao gola koji čuva Milošević.

(Youtube/AM VIDEO7S Streaming)

0
0

3 Komentara

  1. Уопште је смијешно причати о пријатељским утакмицама!!Ако није пријатељска онда је ту грујић и анђеловски,ако њих нема ту утакмица траје 100 минута,ако ни тад не пане гол онда је ту гол из офсајда или пенала!!Докле више!!Сјетите се у толе супер лигу како су играли пријатељске против Смедерева хајдука Јагодине Бежаније бск и гле чуда ни један тај тим сад не игра ни другу лигу!!!Уништавали су све редом!!!Сјетите се изјава матеуса,одите и оног функционера партизана који су причали о намјештеним утакмицама!!!Сад је настављено у овој комедији од супер лиге у којој Звезда треба да игра 150 %,а некоме се поклањају победе!!!Кад ће неко станути на пут овом злу из хумске???Може ли ми неко одговорити???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter