1
Domaći fudbal

MILOJEVIĆ: Menjamo torbe i krećemo za Trnavu, GAĆINOVIĆ: Daćemo sve od sebe da izbacimo Brondbi

Objavljeno: 12.08.18 u 21:40

Završeno je i 4. kolo Superlige Srbije utakmicom između Crvene zvezde i Spartaka.

Aktuelni šampion je goste sa severa savladao rezultatom 3:0.

Četiri pobede je napravila Zvezda na startu Superlige, a prekosutra izabranike Vladana Milojevića čeka jedna od najbitnijih utakmica u sezoni gde će Zvezda pokušati da se plasira u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona.

– Zaslužili smo da pobedimo. Čestitam Spartaku, izašli su da igraju hrabro, bez obzira na sve poteškoće. Zadovoljan sam zalaganjem svojih igrača, pokazali smo da imamo veliki roster i da mogu da računam na sve igrače. Mi ne razmišljamo o tome da u kratkom razmaku imamo dva meča. Idemo da se spremimo, praktično samo da promenimo torbu. Sutra putujemo za Trnavu, kazao je Vladan Milojević.

Posle pobede na startu sezone, Spartak je nanizao tri poraza u Superligi. I sam Vladimir Gaćinović je potvrdio da veliki uticaj na igru imaju evropske kvalifikacije, a ukoliko Spartak želi da ih nastavi, moraće da eliminiše Brondbi u četvrtak.

– Nismo bili, Crvena zvezda je uvek velika inspiracija za nas. U prvom poluvremenu smo bili egal protivnik, primili smo gol iz naše nesmotrenosti. U drugom nismo uspeli da držimo ritam, posebno nakon ulaska brzog Simića, koji je diktirao tempo. Od sveg srca želim da Zvezda pobedi Spartak u Trnavi. Mi smo hendikepirani smo posle 0:2, iako smo odigrali dobru utakmu, a kako ćemo biti uspešni u revanšu, videćemo. Daćemo sve od sebe da još jednom dostojno reprezentujemo ono što radimo, poručio je Gaćinović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter