7
Fudbal

FOTO: STARSPORT

DOGOVOR JE BLIZU: Napadač Zvezde posle Trnave je najbliži Španiji!

Objavljeno: 11.08.18 u 09:52

Novi prvoligas podigao uslove za klub i igrača, a nastavak realizacije uslediće posle veoma bitnog megdana u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Dva Spartaka su rivali Crvene zvezde u samo 48 časova, pa su se u redovima šampiona Srbije fokusirali na ove mečeve, a rukovodstvo se ‘odmara’ u prelaznom roku do raspleta u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Od rezultatskog učinka u Slovačkoj zavise pojačanja, a odlasci će se aktivirati. Kako saznaje HotSport ponovo je aktivirana mogućnost selidbe Slavoljuba Srnića u špansku Useku.

Pre više od mesec dana Španci su ponudili 650.000 evra za obeštećenje, pa su odlucili da ponudu podebljaju na 800.000 evra!

Ova suma je približna planovima crveno-belih koji su spremni da puste brzonogo krilo za koje su sličnu sumu spremni da plate i iz Turske.

Vremena do isteka prelaznog roka ima sasvim dovoljno i jasno je da dovođenjem Kafua nastaje guzva napred, pa je potrebno da klub zaslužne igrače kao što je Srnić za minimalne uslove nagradi odlaskom u Evropu. Sledi završni korak na ovom polju.

FOTO: STARSPORT
0
0

7 Komentara

  1. Darko@jeste on fer al je limitiran igrač, mislim da kad izađe na teren nije baš ačisto da zna za kog igra. Meni je on 0.

    0
    0
    Odgovori
  2. Taman još 2 takva transfera da pokriju trošak praznih tribina u 2 utakmice a o umanjenim šansama za Evropu da ne pričamo

    0
    0
    Odgovori
  3. @prekos cemu pljuvanje igraca koji su uvek imali fer odnos prema klubu?? Sta ti jw srnic skrivio da bi ga ti tako komentarisao??

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter