0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PORUKA IZ VOŠE PRED MAČVU: Interesuju nas samo tri boda (VIDEO)

Objavljeno: 10.08.18 u 13:31

Pomoćni trener Vojvodine Goran Šaula izjavio je da “staru damu” protiv Mačve interesuje samo osvajanje sva tri boda i da će sve osim pobede biti neuspeh za crveno-bele.

Fudbaleri Vojvodine sutra odlaze u Šabac, gde ih očekuje utakmica četvrtog kola Super lige Srbije, u kojoj će im domaćin biti lokalna ekipa Mačve. Biće to utakmica protiv starog rivala, sa kojim se Vojvodina prvi put sastala još daleke 1925. godine u tadašnjem Prvom razredu prvenstva novosadske župe Beogradskog loptačkog podsaveza, a rezultat je bio 5:2 u korist crveno-belih.

Navijači Vojvodine bi svakako voleli da se isti rezultat ponovi i sutra, najviše zbog toga što bi to, osim prve pobede u ovoj sezoni, istovremeno značilo i da je Voša rešila svoj najveći problem u ovom prvenstvu, a to je slaba efikasnost. Pomoćni trener “stare dame” Goran Šaula nada se da će bolja realizacija stvorenih šansi uslediti već na utakmici u Šapcu.

– Na prethodne tri utakmice, jednom smo izgubili i dva puta igrali nerešeno, te nam je bodovni učinak jako mali. Igra nam je bila dosta dobra na poslednja dva meča, ali bez realizacije, sa kojom smo imali velikih problema. Međutim, to je proces koji traje. Stvaramo šanse, ali ne možemo da postignemo gol. Kao i prethodnih, i ove nedelje smo dosta radili na tome da otklonimo naše nedostatke i verujemo da ćemo uspeti da pobedimo u Šapcu. Samo tri boda nas zanimaju i sve osim naše pobede bi za nas predstavljalo neuspeh. Naravno, izuzetno cenimo ekipu Mačve, koja je neugodna na svom terenu. Tamo je teško igrati, jer dođe dosta publike, koja podržava svoj tim. Međutim, doći će i naši navijači, te verujem da ćemo uz njihovu, kao i podršku svih igrača i ljudi iz kluba koji budu bili tamo, uspeti da ostvarimo prvu pobedu ove sezone – rekao je Šaula.

Njegov optimizam deli i vezista crveno-belih Nemanja Milojević (20).

– Utakmica protiv Mačve je izuzetno bitna za nas, pogotovo zbog činjenice da u prva tri kola nismo uspeli da ostvarimo pobedu. Izuzetno nam je važno da dođemo do trijumfa i cela ekipa će dati sve od sebe da ispunimo taj cilj – izjavio je Milojević.

Meč između Mačve i Vojvodine igra se sutra od 20 časova na stadionu Mačve u Šapcu.

(Izvor: youtube / Fk Vojvodina)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter