4
Evrokupovi

JUNAK I UMALO TRAGIČAR: Zakarić o paklu kroz koji je prošao, Miletić pokušao da objasni svoj kiks… (VIDEO)

Objavljeno: 10.08.18 u 00:15

Junak crno-bele pobede u Danskoj je Goran Zakarić koji je pre samo šest dana promovisan u Humskoj, a danas debitovao golom za pobedu od 2:1.

Goran Zakarić u 64. minutu dao je gol kojim je, ispostavilo se, Partizan trijumfovao protiv Nordsjilanda i sa lepom zalihom će sačekati revanš u Humskoj 16. avgusta.

– Svaki igrač koji dođe u novi klub želi da se na najbolji mogući način predstavi. Zadovoljan sam svojom igrom i taj gol mi daje dodatan motiv. Od prvog trenutka sam želeo da dođem u Partizan. Nisam odustajao. U bivšem klubu sam trenirao sa juniorima, iza mene je jako težak period, ali sam uspeo da izdržim. Znao sam da je Partizan ogroman klub. Danas smo pokazali da znamo da igramo fudbal i verujem u celu ekipu da ćemo pronaći pravu varijantu – rekao je Zakarić posle meča.

I dalje nije spreman za svih 90 minuta, trener Mirković rekao je da može da igra oko 60 minuta.

– Pokušao sam da održim formu, i fizički i psihički, i mislim da sam uspeo. Večeras sam odigrao 70 minuta, zadovoljan sam – rekao je Zakarić.

Imao je još jednu lepu priliku za gol, ali je ostao na jednom postignutom u večerašnjem meču.

– Dosta je jedan gol za večeras. Neka ostane nešto i za Beograd. Bitno je da smo napravili dobar rezultat i da ćemo uz veliku podršku na našem stadionu doći do željenog plej-ofa – rekao je Zakarić.

Njegov debitantski pogodak malo je ‘poništio’ Nemanja G. Miletić, velikom greškom kod za gol Danaca. Posle meča pokušao je novinarima da objasni taj detalj iz 70. minuta.

– Kako sam se okrenuo, kod tog pasa njihovog igrača, hteo sam spoljnom leve noge da izbijem loptu,  ali nažalost otišla je u smeru njihovog špica. Šteta… – rekao je Miletić.

Ipak, zadovoljava ga pobeda od 2:1 u gostima.

– Posle dužeg vremena pobeda za nas. Rano smo dali gol, dobro smo ušli u utakmicu, i znači nam dosta prva pobeda s novim šefom. Nadamo se daljim uspesima. Dosta smo se, da tako kažem, zategli s novim šefom. U svakom smislu. Znamo šta treba da radimo na terenu, svako je dobio svoje zaduženje i bolje delujemo na terenu nego do sada. Nije naravno ništa završeno, oni su ozbiljan tim. Istina, jako su mladi, ali izuzetno su opasni i ne smemo da se opuštamo. Moramo to da privedemo mirno kraju – poručio je Miletić.

(Izvor: youtube / Danas Conference Centre)

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter