0
Fudbal

PAO DOGOVOR: Hrvati ne menjaju selektora!

Objavljeno: 09.08.18 u 11:43

Prvi čovek hrvatskog fudbala Davor Šuker i selektor ‘vatrenih’ Zlatko Dalić sastali su se Novom Vinodolskom i postigli dogovor.

Hrvati neće menjati selektora. Na klupi ‘komšija’ ostaće Zlatko Dalić, čovek koji je ovu selekciju doveo do srebra na Svetskom prvenstvu.

– Bilo je lepo prisetiti se sa Zlatkom svih lepih trenutaka tokom Svetskog prvenstva, a srebrna medalja dokaz je da su svi koji su bili uključeni u tu priču odradili vrhunski posao. Drago mi je što smo otvoreno razgovarali i o onome što može biti bolje u budućnosti i što zajedno idemo dalje u nove pobede – rekao je Davor Šuker.

Javnosti se obratio i selektor Zlatko Dalić.

– Zahvaljujem Davoru na razumevanju svega onoga što nisam smatrao korektnim. Smatram da smo rešili sve takve teme i radujem se novim izazovima – rekao je selektor Hrvatske.

Selektor Zlatko Dalić će 20. avgusta objaviti spisak igrača na koje računa za dve utakmice – prijateljsku protiv Portugala i susret Lige nacija protiv Španije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter