Novi trener je podelio zadatke sa ciljem da se u Danskoj ostvari dobar rezultat za revanš, a sada su igrači na potezu da opravdaju ukazano poverenje.

Novi izazov je ispred Partizana sa novim trenerom. Zoran Mirković je preuzeo dirigentsku palicu na klupi i debituje večeras od (19.45) protiv Nordsijelenda u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Megdan u Danskoj je bitan za klub iz Humske i premijeru novog šefa, a cilj je da se ostvari dobar rezultat za revanš. Kako saznaje HotSport, popularni Bata se odlučio za sastav, koji će početi utakmicu sa jednim klasičnim napadačem i jednim debitantom.


Pozadi će pored golmana Stojkovića igrati dva Miletića, a štoperski tandem su Maraković i Valjente. Dva zadnja vezna su Zdjelar i Kosović, dok iza špica Rikarada kažnjenog Sumu treba da “zameni” Pantić. Pojačanje iz Željezničara Zakarić dobiće priliku od prvog minuta, a procena je da može da se takmiči sa upornim Dancima.

Projektovan sastav: Stojković – N.R. Miletić, Marković, Valjente, N. G. Miletić – Zdjelar, Kosović, Janković, Zakarić, Pantić – Rikardo.