10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKO JE HOTSPORT NAJAVIO: Stiže napadač – i to kakav, Zvezda sutra završava posao godine!

Objavljeno: 08.08.18 u 00:04

Delegacija šampiona Srbije je od nedelje u Bordou, gde je dogovorena jednogodišnja pozajmica, a čeka se samo da je pečatira novi gazda kluba.

HotSport je ekskluzivno najavio da je Crvena zvezda spremila „bombu“ letnjeg prelaznog roka kada je u pitanju napadač, što smo i otkrili našim čitaocima pre tri nedelje, a preostao je još samo jedan korak do realizacije grandioznog projekta.

Džonatan Kafu iz Bordoa je na korak od jednogodišnje pozajmice u redove šampiona Srbije. Delegacija srpskog kluba je od nedelje popodne u Francuskoj, gde su večeras uslove stavili na papir i tako priveli posao kraju. Sa njima su se složili i predstavnici domaćina – sportski direktor, trener i predsednik kluba, a završni pečat trebalo bi da usledi sutra. 

Kafu je pristao na manju platu kako bi došao u Zvezdu, pošto je tamo zarađivao 90.000 evra mesečno, mada će svakako postati najskuplji stranac u istoriji kluba iz Ljutice Bogdana.

Da je posao blizu kraja potvrdio je večeras i sportski direktor Mitar Mrkela:

– Želimo Kafua i očekujemo da posao bude okončan, rekao je nakon meča sa Spartakom iz Trnave Mrkela.

Brzonogi karioka je u dresu Ludogoreca pre dve godine rastužio navijače Crvene zvezde golovima na stadionu „Rajko Mitić“, a pre godinu dana je za 7,5 miliona evra pojačao Bordo. Mala minutaža i želja da ponovo bude na velikoj pozornici dovode ga u Beograd, a završni čin sledi ubrzo.

 

0
0

10 Komentara

  1. Nama napadac svakako treba ovog profila za Evropu, Zvezda ima svega 2 napadaca trenutno, Pavkova nemoj da racunate jer decko nije za Zvezdu ne trpi pritisak i ne pruza partije kakve treba, Stoiljkovic nije u formi, a Joveljic je jos mlad da bi bio gurnut u vatru za Evropu, imamo jos Bena-a koji moze da odigra, ali se koristzi na krilu, dobar potez.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bojim se da kasno Marko na kosovo stize prodali smo Boacija pa Pesica pa sad kako cecemo ? Ali nije sve. Izgubljeno bar se tako cini.

    0
    0
    Odgovori
  3. I da se desetine miliona ulože u Zvezdu, pa država je do sada izgubila 100 milijardi evra od ratova i sankcija, jos toliko je pokradeno i danas elita uzima i jos više se bogati. Milion mladih se iselilo, nece te pare nikom pomoći to je za elitu džeparac koliko danas zaradjuju razni tajkuni mogu kupiti i Zvezdu i pola Srbije. Narodu se svakako neće davati mnogo kao i uvek, i niko se nikad ne brine previse za narod tako da su gluposti ove priče da ce neko iz naroda biti sit. Pare uvek idu na drugu stranu opet nekom u džep, ali samo bogatima, ko je gladan taj se nece nikad ni najesti.

    0
    0
    Odgovori
  4. Katastrofa prava. kome je on potreban osim menadžerima da mlate proviziju?
    Pa jel imamo 3 centarfora??? Čemu gomilanje i svo ovo ludilo!!!?

    0
    0
    Odgovori
    • PARE SE UZIMAJU OD GLADNOG NARODA TOLIKO, DA NEGDE MORAJU DA SE POTROSE. PA MAKAR I NA DESETOG CENTARFORA.
      BOLJE DA SMO PLATILI SUDIJU PROTIV SLOVAKA JER MALO JE JEDAN PENAL. AL NE, MI SAMO PLACAMO SUDIJE U SRBIJI NE IDE TO TAKO!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter