6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OVO IM NEĆE BITI ZABORAVLJENO: Navijači Spartaka jednim potezom pobrali aplauze čitave Marakane! (VIDEO)

Objavljeno: 07.08.18 u 22:11

Zvezda i Spartak iz Trnave bore se za plasman u plej-of rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali su uprkos rivalitetu i navijači iz Slovačke jednim svojim gestom zaradili aplauz čitavog stadiona.

Oni su u jednom momentu počeli da skandiraju „Kosovo je srce Srbije“, na šta su nagrađeni od strane navijača beogradskog tima.

Snimak pogledajte ovde:

(Youtube/Hot Sport)

(Sa stadiona „Rajko Mitić“ – Darko Noveski)

Podsećamo, upravo je južna srpska pokrajina bila motiv koreografije navijača Crvene zvezde.

0
0

6 Komentara

  1. Mnogo je bitnije rezultati i sportska igra od ovoga što su oni pevali i zato bih ja ispraznijo stadion i kaznio debelo, okačite se više ovih gluposti i o Kosovu šta imate od toga više.

    0
    0
    Odgovori
    • Vidiš ja to pozdravljam kao navijač partizana,da imamo podršku kao zemlja u celom svetu,i mene politika ne zanima,kao takva , ali nešto što je važno za zemlju to se zna , svi treba to da podrze …Nego ja ne mogu da veruje da postoje takvi ljudi kao ti u Srbiji .Peta kolona , zato smo tu gde jesmo zbog takvih i tebi sličnih.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter