0
Evropske lige

AFERA ‘MODRIĆ’ DRMA MADRID: Peđa Mijatović u centru haosa

Objavljeno: 07.08.18 u 19:27

Kapiten reprezentacije Hrvatske Luka Modrić ovog leta bi mogao da posle šest godina napusti Real Madrid i preseli se u Inter, ali taj transfer izgleda neće proći bez problema.

Kako prenose mediji u Španiji i Italiji, Modrić i Inter su zainteresovani za saradnju, Hrvat želi da promeni sredinu, ali Florentino Perez u njemu vidi jednog od nosilaca novog Reala, pogotovo nakon odlaska Krisitjana Ronalda u Juventus.

Ipak, interesovanje je u jednom momentu utihnulo, kada je navodno na scenu stupio Predrag Mijatović, koji je Pereza pokušao da ubedi da popusti. Perez je nakon tog sastanka javno rekao da je cena za Modrića 750 miliona evra. Nedugo potom, isplivala je priča po kojoj je Perez navodno ljut na Modrićeve predstavnike, između ostalog i Mijatovića, zbog istrajnosti da transfer bude realizovan.

Njega u Italiji čeka ugovor na šest godina, ali i u tome postoji „caka“. Prve četiri bi najbolji fudbaler nedavno završenog Mondijala proveo kao igrač Intera za 10 miliona evra godišnje, da bi poslednje dve sezone, tada već kao 37-godišnjak, odigrao u kineskom Đangsu Suningu, čiji vlasnici su ujedno i vlasnici Intera.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter