1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NIŠTA OD PARTIZANA, ALI NI BORDOA: Leonardo zvanično ima novi klub (FOTO)

Objavljeno: 06.08.18 u 18:15

Spominjalo se da bi Brazilac mogao ovog leta da se vrati u Humsku, ali to nije bilo realno pored daleko bogatijih ponuda koje je imao.

Bivši fudbaler Partizana Leonardo da Silva Souza pronašao je novi klub, a to nije ‘parni valjak’, kako su se njegovi navijači nadali.

Imao je ponude Bordoa, pa i PAOK-a iz Soluna, ali se ponovo Brazilac odlučio za novac i potpisao je dvogodišnji ugovor sa Al Vahdom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Ovaj klub je imao pravo na još jednog stranca u timu posle odlaska Mađara Balaša Džudžaka i odlučili su se za bivšeg vezistu Nefčija, Anžija, Partizana i donedavno Al Ahlija.

– Brazilac Leonardo postao je igrač Al Vahde na dve sezone pošto je uspešno prošao medicinske preglede i potpisao ugovor. Želimo mu mnogo uspeha – oglasio se njegov novi klub.

 

0
0

1 Komentara

  1. Sta ti je ljubav prema klubu i navijaca(partizana) i opet je preovladala ljubav prema parama hahaha kakva ispala grobara hahaha

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter