Direktor giganta iz ‘grada mode’ definitivno je obelodanio da Milan odustaje od dovođenja srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića.

Milan je doveo Gonzala Iguaina u napadu, a imao je veliku želju da u veznom redu vide srpsku zvezdu. Ipak, realno je bilo da se to ne desi i to je danas potvrdio tehnički direktor Leonardo.


– Zbog pravila Finansijskog fer-pleja nećemo moći da dovedemo vrhunskog vezistu. Ako nađemo način u skladu sa pravilima i izvedemo čudo, pokušaćemo da nekog dovedemo, ali možda ne budemo uspeli – rekao je Leonardo.

– Posao poput ovog sa Gonzalom Iguainom nam mnogo donosi, u sklopu je pravila, ali ga je teško ponoviti dva puta. Pravila Finansijskog fer-pleja dozvoljavaju vam da potrošite koliko ste zaradili, a mi smo potrošili više nego što smemo. Možemo da budemo kažnjeni suspenzijom iz Lige Evrope.

Zatim je Leonardo malo detaljnije govorio o Sergeju.

– Milinković-Savić je san za mnoge klubove, ali trenutno je nemoguće sanjati o igraču koji za nas vredi previše. Kada su me prošle godine pitali kojeg igrača iz Serije A bi izabrao… ja sam hteo njega. On je moderni vezista sa kompletnim kvalitetima, ali finansijski nije moguće da ga kupimo -zaključio je Leonardo.