5
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

‘VRTEŠKA’ SE NASTAVLJA: Evo ko će prenositi srpske klubove u Evropi – promena koja će zanimati navijače, posebno Grobare!

Objavljeno: 05.08.18 u 15:34

Partizan smo do sada gledali na RTS i ArenaSport, a u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope i na trećoj srpskoj televiziji.

Da krenemo od Crvene zvezde koja već u utorak izlazi na evro-scenu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. U prvom susretu dvomeča protiv Spartak Trnave biće domaćin, a taj meč prenosiće SportKlub 1, kao što je bilo protiv Spartaks Jurmale i Suduve.

Zatim će preostala dva predstavnika u trci za Ligu Evrope igrati u četvrtak. Prvo će na teren Partizan, koji tada gostuje u Danskoj ekipi Nordsjilanda, a početak susreta je zakazan za 19:45h.

Tu nailazimo na najveću promenu, budući da će se i crno-beli naći na SportKlubu, po prvi put u ovoj evropskoj kampanji. Revanš u Beogradu, 16. avgusta, bi pak bio na TV ArenaSport.

Spartak iz Subotice takođe će biti prenošen, ali se za sada ne zna tačno na kojoj televiziji. Najverovatnije će njegov prenos prvog meča protiv Brondbija na stadionu ‘Rajko Mitić’ preuzeti TV ArenaSport, a revanš eventualno bio na RTS-u.

0
0

5 Komentara

  1. Sta je javnim tv servisom. Kakva korist od sport kluba kad ga 70% gledalaca nema pitam se kakva je racunica i za klubove

    0
    0
    Odgovori
  2. Aman da li ce neko stati na put ovoj anarhiji.
    Da li ovaj javni ili jadni servis koga placamo moze da prenosi bar nase klubove ???

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa jebem ti Sport klub koj ga izmisli, sto ja sd da radim da rovem do televizor kako da gledam Partizan mamu gi jebem

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter