2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN POSLE ĐUKIĆA: Lola Smiljanić kreće od starta, velika promena u odbrani (SASTAVI)

Objavljeno: 05.08.18 u 18:12

Fudbaleri Partizana večeras će od 19 časova dočekati Mladost iz Lučana u prvom meču nakon smene trenera Miroslava Đukića.

Juče je za novog šefa struke promovisan Zoran Bata Mirković, ali će on sačekati na debi do četvrtka zbog procedure oko postavljanja novog trenera, pa će ekipu danas voditi Žarko Lazetić.

Odlučeno je da od starta na golu bude Kljajić, a u odbrani je možda i najveća promena. Desni bek biće Nemanja R. Miletić, a levi njegov imenjak i prezimenjak Nemanja G. Miletić. Štoperi će biti Sveta Marković i Mark Valijente.

Promena je i u veznom redu, gde će od starta zaigrati Milan Smiljanić, uz Danila Pantića. Priliku će dobiti i Armin Đerlek od starta, kao i Marko Janković, ali i Sejduba Suma koji neće igrati u četvrtak protiv Nordsjilanda zbog dobijenog crvenog kartona u Litvaniji.

U napadu će, i pored najava igre sa dva špica, biti samo jedan igrač i to Rikardo Gomeš.

Partizan – Mladost Lučani (19h)

3. kolo Superlige Srbije
Stadion u Humskoj.
Sudija: Dragan Čolović (Raška).

PARTIZAN: Kljajić, Nemanja R. Miletić, Marković, Valijente, Nemanja G. Miletić, Smiljanić, Pantić, Janković, Suma, Đerlek, Gomeš.
Rezerve: Stojković, Urošević, Kosović, Zdjelar, Ilić, Ivanović, Ožegović

MLADOST: Rosić – Andrić, Milošević, Šatara, Pešić – Pavlović, Pejović, Tumbasević, Radivojević – Odita, L. Jovanović.
Rezerve: Zečević, Dimić, Golubović, Sinđić, Selenić, P. Jovanović, Tešić.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter